Лайм

Телеведучу Оксану Марченко внесли до бази "Миротворця": головне

Дружину Віктора Медведчука звинувачують у запереченні російської агресії

Оксана Марченко, дружина політика Віктора Медведчука, потрапила до бази добровольчого центру "Миротворець", який досліджує "ознаки злочинів проти національної безпеки України, світу, безпеки людства та міжнародного правопорядку".

Колись популярній телеведучій закидають спонсорування терористів на сході України, заперечення російської агресії, участь у спробах легалізації окупації Криму Росією, незаконну комерційну діяльність на території окупованого півострова. В іменній картці Марченко також назвали "противницею незалежності українського православ'я від підконтрольної Росії".

Фото: "Миротворець"

На сайті пред'явили свідоцтва причетності Віктора Медведчука та Оксани Марченко до діяльності компаній, які займаються сільським господарством у Росії та на окупованих територіях України, а також згадали фрагменти різних інтерв'ю телеведучої, в яких вона розповідає про рідство з президентом РФ Володимиром Путіним і стверджує, що немає різниці, з якого боку стріляють на сході України.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Що зараз із колишнім футболістом Мілевським, який був у комі через зловживання алкоголю

Як зараз виглядає Артем Мілевський – колишній футболіст Динамо, який боровся з алкогольною залежністю

Велика втрата: Приходько розповіла про трагедію у Трускавці та назвала причину смерті менеджера

Анастасія Приходько прокоментувала смерть менеджера Григорія Красницького - чоловік помер на концерті співачки внаслідок інфаркту

Соломія Вітвіцька зворушливо привітала коханого з новим званням у ЗСУ і показала його фото

Українська телеведуча Соломія Вітвіцька опублікувала нове фото свого коханого-військового Олексія Ситайла та розповіла про його нове звання у ЗСУ