Лайм

18-річна зірка TikTok наклала на себе руки. За день до смерті дівчина прощалася, але хто ж міг подумати

Смерть дівчини підтвердили її батьки

18-річна зірка TikTok Дажарія Шаффер, відома в соцмережах під ніком Dee, наклала на себе руки. За день до смерті дівчина опублікувала пост, який назвала своїм останнім, але хто ж міг подумати.

За життям Шаффер у TikTok стежили 1,4 млн підписників, ще десятки тисяч людей - в Instagram та на YouTube. Як пише People, раптову смерть дівчини незабаром підтвердив її батько Джозеф Сантьяго.

Фото: Instagram / Dee

"Вона була така щаслива і завжди раділа, коли я повертався додому. Шкода, що вона не розповіла мені про свій стрес та думках про самогубство. Ми могли б разом з цим впоратися, - зазначив він. - Я хочу подякувати всім за любов і підтримку".

Фото: Instagram / Dee

Дажарія Шаффер проживала в місті Батон-Руж (штат Луїзіана). У соцмережах дівчина публікувала відео своїх буднів, захоплень, спілкувалася з підписниками. В останньому пості Дажарія танцює під пісню Кері Хилсон.

  • Раніше на 34 році життя помер український музикант, цимбаліст Петро Сказків - фіналіст шоу "Україна має талант" та екс-учасник "Перкалаби". У грудні минулого року у Сказківа діагностували рак легенів.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Закриє небо і посилить заходи безпеки: як Швеція готується до "Євробачення-2024"

На період проведення "Євробачення-2024" країна-господарка закриє повітряний простір над містом Мальме, де відбудеться конкурс

Нищили свого: акторка Леся Самаєва висловилася про колег, які хейтили Горбунова через серіал

Зірка серіалу "Скажене весілля" Леся Самаєва розкритикувала колег, які накинулися на Юрія Горбунова через зйомки комедії "СМТ Інгулець"

Де зараз гурт "Ґринджоли", який представляв Україну на "Євробаченні" з гімном революції

Гурт Ґринджоли існує в особі Романа Калина - чому колектив розпався та чим зараз займається його колишній лідер