Лайм

Вдову Ларрі Кінга шокував таємний заповіт телеведучого - вона оскаржить його в суді

Шон Кінг не знайшла свого імені в заповіті чоловіка

23 січня не стало знаменитого телеведучого Ларрі Кінга, і тепер його вдова Шон збирається боротися у суді за спадок. 61-річна актриса розповіла Page Six, що хтось змусив її покійного чоловіка скласти таємнbq заповіт, в якому вона не згадується.

Шон Кінг - сьома дружина покійного тележурналіста Фото: pagesix.com

У червні 2019 року Кінг залишив рукописну правку до заповіту, відписавши порівняно скромний статок у $ 2 млн своїм п'ятьом дітям. Через два місяці він подав на розлучення із сьомою дружиною Шон, але помер до того, як суд врегулював розірвання шлюбу. У зміненому документі вказані імена п'ятьох дітей Кінга: Енді, К'яри, Ларрі-молодшого і його з Шон синів - Кеннона і Ченса. Хоча Енді і К'яра померли у 2020 році, телеведучий більше не змінював заповіт.

Шон Кінг запевняє, що після розставання вони з Ларрі знову стали "близькими друзями", щодня спілкувалися, і Кінг ніколи не розповідав їй про зміни в заповіті. Жінка вважає, що її чоловіка підмовили виправити документ, оскільки в той час він хворів і не міг прийняти таке рішення самостійно. І хоча в разі успішної боротьби актриса навряд чи отримає зі спадщини більше $ 300 тис., вона заявила, що судитиметься "із принципу".

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Ірина Сопонару вийшла заміж за свого коханого-іноземця: акторка показала зворушливі весільні кадри

Ірина Сопонару і її обранець Ріс одружилися - акторка показала весільні кадри - що відомо про її особисте життя

Рожевий манікюр на випускний: стильні дизайни у модному кольорі

Дівчатам, які готуються до випускного, варто обрати ніжні відтінки манікюру, які асоціюються з молодістю та свіжістю. Рожевий колір манікюру може ідеального доповнити ваш образ

Актор Юрій Феліпенко поділився думками про службу у ЗСУ та показав фото з побратимами

Юрій Феліпенко служить у ЗСУ - актор розповів про своє ставлення до служби та закликав українців допомагати і не забувати про війну