Лайм

Буйна корова увірвалася в приймальню лікарні і влаштувала погром - пацієнтам не позаздриш

Тварині вистачило 90 секунд, щоб рознести приміщення і розігнати людей

У колумбійському місті Антіокія розлючена корова увірвалася в переповнену приймальню лікарні Сан-Рафаель і напала на відвідувачів. Камери спостереження зафіксували, як тварина заходить у приміщення і починає топтати людей.

Одна з пацієнток забилася в куток і впала, тому не змогла уникнути атаки. Кілька чоловіків спробували відтягнути корову від жінки, але не впоралися з першої спроби. На щастя, тварину все ж вдалося відволікти і виманити на вулицю.

Згідно місцевим новинам, під час інциденту ніхто серйозно не постраждав. NY Post пише, що одна жінка отримала забої від копит, а також були зламані кілька крісел і мотоцикли, що стояли на вулиці. Власник корови звернувся у лікарню, щоб вибачитися за атаку, дізнатися про збитки і стан здоров'я жертви.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Що відомо про Розалі Номбре - учасницю "Холостяка", яку оцифрували для МЗС

Хто така Розалі Номбре, яка стала прототипом цифрової речиці МЗС України Вікторії ШІ

Андрій Бєдняков звернувся до Івлєєвої, яка цинічно похвалилася поїздкою до Маріуполя

Російська блогерка та колишня ведуча "Орла і Решки" Настя Івлєєва з'їздила до окупованого Маріуполя - цинічний вчинок ексколеги прокоментував Андрій Бєдняков

Коли стартує "Євробачення-2024" і які країни виступатимуть у перший день конкурсу

Коли розпочинається "Євробачення-2024" і в якому півфіналі виступатимуть представниці України alyona alyona і Jerry Heil