Лайм

Як носити леопардовий принт і не виглядати безглуздо: 8 стильних комбінацій на весну

З чим його поєднувати краще за все

Навесні дівчатам хочеться виглядати по-особливому вишукано і красиво. Якщо ви вже підібрали найбільш трендовую річ сезону - трикотажну сорочку, радимо також урізноманітнити гардероб речами з леопардовим принтом. theLime вирішив розповісти, як їх правильно носити, щоб не виглядати безглуздо.

Леопардовий принт не втрачає свою популярність з сезону в сезон. Парадоксальним є те, що чоловікам цей плямистий візерунок часто не подобається, а ось дівчата різного віку від нього в захваті. Одяг з плямами леопарда надає їм впевненості в собі та сексуальності.

Щоб образ зі звіриним принтом був гармонійним, намагайтеся, щоб в наряді була лише одна деталь з леопардовим принтом. Так, на прохолодну весну можна купити верхній одяг з імітацією шерсті леопарда - пальто або коротку куртку з еко-хутра. Її можна носити як зі спортивними штанями і лосинами, так і з джинсами.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Gigi's Fashion Boutique (@gigisfashionboutique)

Стильний лук можна скласти і зі светром з леопардовим принтом. З ним відмінно поєднуватимуться світлі брюки, ботильйони в тон до одного з відтінків принта і бежевий капелюх.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від @prettykhoom

Якщо ви хочете урізноманітнити діловий образ - обирайте стильну блузку з леопардовим принтом. Її можна носити як із чорними, так і з сірими брюками, а доповнять лук грубі черевики.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Melany Jackson Cambier (@melmstyle)

Ще один модний варіант на весну - спідниця довжини міді з леопардовим принтом, топ і грубі черевики зі шнурівкою. Доповнить образ стильна шкіряна курточка.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Konni Starr (@konni_j_starr)

Щоб створити затишний домашній образ, підберіть кардиган з леопардовим принтом. З такою річчю можна носити як лосини і штани, так і спідниці.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Inspired Boutique (@shopinspiredboutique)

Звичайно ж, в гардеробі кожної модниці має бути сукня з леопардовим принтом. На весну можна обрати коротку сукню з дрібним малюнком, а ось на літо підберіть довгу модель з легкої тканини. До такого образу обирайте мінімум непомітних аксесуарів.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Black Feather (@blackfeathercompany)

Ще один стильний варіант - спідниця максі з леопардовим принтом і біла сорочка. Доповнять лук грубі черевики і чорний капелюх. У такому вигляді можна піти на побачення або на зустріч із подругами.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від L ove ∞ SOHL ♡ (@sohl_store)

Природно, стильним доповненням до суворого образу можуть бути деталі з леопардовим принтом. Наприклад, відворот на піджаку або стильна панама з плямами леопарда.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Mercede Phillips (@ mercede_phillips.2)

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від BaseNZ (@ base.nz)

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Що відомо про Розалі Номбре - учасницю "Холостяка", яку оцифрували для МЗС

Хто така Розалі Номбре, яка стала прототипом цифрової речиці МЗС України Вікторії ШІ

Андрій Бєдняков звернувся до Івлєєвої, яка цинічно похвалилася поїздкою до Маріуполя

Російська блогерка та колишня ведуча "Орла і Решки" Настя Івлєєва з'їздила до окупованого Маріуполя - цинічний вчинок ексколеги прокоментував Андрій Бєдняков

Коли стартує "Євробачення-2024" і які країни виступатимуть у перший день конкурсу

Коли розпочинається "Євробачення-2024" і в якому півфіналі виступатимуть представниці України alyona alyona і Jerry Heil