Лайм

Звільнена зірка "Мандалорця" Джина Карано звинуватила Disney у цькуванні

Актриса вважає, що її позбавили роботи через незгоду з політичною повісткою

Джина Карано, звільнена з серіалу "Мандалорець" після спірних політичних коментарів у соцмережах, в новому інтерв'ю звинуватила Disney у цькуванні та подвійних стандартах. Актрису позбавили ролі Кари Дюн, коли в Instagram вона порівняла американських консерваторів із єврейським народом під час Голокосту. Для Lucasfilm і Disney це стало останньою краплею.

Фото: Джина Карано в серіалі "Мандалорець"

"Я багато пройшла і багато бачила, наприклад, цькування. Я не єдина людина, яку цькували в цій компанії. Я могла б розповісти історію, яка змінила б ситуацію в медіа, але я не можу, інакше підставлю друга. І хоча з ним у мене розходяться погляди, я не стала би продавати людину, аби відвернути від себе увагу ", - сказала Карано консервативному політичному оглядачеві Бену Шапіро.

Потім Карано розповіла, що її колегу Педро Паскаля не позбавили ролі Мандалорця за те, що у 2018 році в Твіттері він порівняв дітей без документів у клітках у США з євреями в концтаборах. Таке ставлення з боку Disney актриса назвала подвійними стандартами.

Карано сказала, що Disney спостерігали за нею "як яструби", тоді як іншим членам команди дозволялося говорити що завгодно. "У мене була проблема, тому що я не погоджувалася з повісткою", - сказала вона.

Персонаж Карано був одним з найбільш попуялрних у серіалі "Мандлорець", і Lucasfilm планували присвятити їй окреме шоу на Disney +. Через політичну позицію Карано студія відмовилася від цих планів.

  • Тим часом зірки "Баффі" звинуватили творця серіалу Джосса Відона в аб'юзі і токсичній поведінці. Актори не вперше скаржаться на образливу поведінку Уідона на зйомках.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Що відомо про Розалі Номбре - учасницю "Холостяка", яку оцифрували для МЗС

Хто така Розалі Номбре, яка стала прототипом цифрової речиці МЗС України Вікторії ШІ

Андрій Бєдняков звернувся до Івлєєвої, яка цинічно похвалилася поїздкою до Маріуполя

Російська блогерка та колишня ведуча "Орла і Решки" Настя Івлєєва з'їздила до окупованого Маріуполя - цинічний вчинок ексколеги прокоментував Андрій Бєдняков

Коли стартує "Євробачення-2024" і які країни виступатимуть у перший день конкурсу

Коли розпочинається "Євробачення-2024" і в якому півфіналі виступатимуть представниці України alyona alyona і Jerry Heil