Лайм

Повернення гурту "Алібі" та нестримний рок: чим запам'ятався 5 випуск "Голосу країни"

Зіркові тренери от-от зберуть свої команди

21 лютого в ефірі каналу "1+1" відбувся вже 5 випуск 11 сезону шоу "Голос країни". Весь цей час Олег Винник, Надя Дорофєєва, Monatik та Тіна Кароль проводять "сліпі прослуховування" та набирають до своїх команд найталановитіших вокалістів. Цого року на проект приходять не тільки любителі, а й вже добре відомі артисти. Ми подивилися ефір, несподіваними гостями якого став гурт "Алібі" з 2000-х, і обрали найяскравіші його моменти.

Денис Калитовський

Одним з найбільш пам'ятних учасників 5 випуску став молодий вокаліст Денис Калитовський. Хлопець вже встиг прославитися своїми талантами в соцмережах, а тепер кинув виклик проекту "Голос країни". Калитовський виступив на шоу з піснею "Комета" співака Jony, підкоривши Тіну Кароль та Monatik'а. Своєю наставницею він обрав Тіну Кароль.

Петро Чернишенко

Справжнім самородком члени журі визнали будівельника Петра Чернишенко. Хлопець виступив на проекті з піснею Say Something дуету A Great Big World і став першим у цьому випуску, до кого повернулись всі зіркові тренери. Петро настільки вразив глядачів і суддів своїми вокальними даними, що незабаром в залі розпочався справжній баттл за учасника. Свій шлях на "Голосі країни" він продовжить у команді Наді Дорофєєвої.

Яна Загоруйко

Співачка Яна Загоруйко підкорила суддів своєю неординарністю. За словами дівчини, вона прийшла на шоу, так як знає, що на "Голосі країни" вітають толерантність, і судді оцінять її талант, а не зовнішність чи спосіб життя. Загоруйко успішно виступила з піснею "Цвіте терен" і поповнила команду Тіни Кароль.

Володимир Каверін

Аплодувати стоячи глядачів та суддів змусив найстарший учасник 11 сезону Володимир Каверін. До вокаліста повернувся лише Олег Винник, та коли чоловік розповів про свою професію, в залі йому заплескали стоячи - Каверін моряк з неймовірним досвідом, який вже двічі перепливав весь світ. Спів - його хобі, і саме тому чоловік ніколи не йшов у плавання без гітари.

Андрій Науменко

Справжній нестримний рок на сцені проекту показав суддям і глядачам Андрій Науменко. Хлопець прийшов на "Голос країни" з хітом Sweet Child O'Mine гурту Guns N 'Roses і вразив членів журі своєю артистичністю. Після довгих роздумів учасник пішов до команди Наді Дорофєєвої.

Повернення гурту "Алібі"

Сестри Анна та Ангеліна Завальські добре знайомі українцям як поп-гурт "Алібі" з 2000-х. Уже понад п'ять років колектив не давав про себе знати, через що багато хто прийшов до висновку, що він взагалі розпався. Як розповіли співачки на сцені "Голосу країни", весь цей час час вони присвячували родинам та дітям, а тепер зважилися на перезавантаження.

Переглянутися цею допіс в Instagram

Допіс, Поширення Голос країні (@goloskrainy_official)

"Алібі" отримала нову назву - The Alibi Sisters. Що правда, на вокальне шоу Завальські прийшли лише з метою підбадьорити його суддів та учасників і відмовилися від подальшої участі, незважаючи на те, що розвернули всі чотири крісла.

  • Якщо ви пропустили попередній випуск "Голосу країни", читайте також на theLime про тріумф Надії Мейхер і вражаючий дует Тіни Кароль.
  • Дивіться також, як пройшов 3 випуск 11 сезону шоу "Голос країни". Його найяскравішими моментами стали виступ онучки Віктора Ющенка Доменіки та шокуюче зізнання співачки Міли Нітіч.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також