Лайм

Rixos відкриває новий розкішний готель у Хургаді: Premium Magawish Suites & Villas зустріне гостей вже в березні

Rixos Premium Magawish Suites & Villas - новий архітектурний шедевр мережі з площею 255 тисяч кв. метрів

Концепція "Все включено – Все ексклюзивно" тепер доступна гостям Rixos і на узбережжі Червоного моря в Хургаді Вже 15 березня тут відкривається новий 5-зірковий курорт-готель Rixos Premium Magawish Suites & Villas.

Розташований в самому центрі Хургади, Rixos Premium Magawish Suites & Villas є архітектурним шедевром на площі в 255 тис. кв. м. Крім чудових видів, готель пропонує гостям фірмову якість послуг Rixos – від розміщення в першокласних люксах і віллах до сучасних конференц-залів, широкого асортименту їжі і напоїв, занять спортом, дозвілля та розваг світового рівня.

Фото: Rixos Premium Magawish Suites & Villas

Номерний фонд готелю здатний задовольнити найвибагливіший смак як приватних, так і корпоративних клієнтів. У їхньому розпорядженні – вибір з 410 люксів і вілл, найменший з яких має площу 53 кв. м. Люкси категорії Lagoon Swim-up Suites мають власний мальовничий садок, басейн і вид на море. При розміщенні на віллах категорій Pool Villas та Executive Pool Villas гості можуть скористатися послугами особистого дворецького. Корпоративні клієнти можуть проводити конференції й конфіденційні зустрічі в ексклюзивних конференц-залах, VIP-залі та Президентському офісі, обладнаному з урахуванням спеціальних вимог.

Ресторани готелю пропонують гостям найкращі смаки світу. Протягом усього дня гостей чекають страви міжнародної кухні в форматі шведського столу, також в їх розпорядженні 5 вишуканих ресторанів а la carte - турецький Lalezar, бразильський La Churrascaria, Salt, Asian та People's – кожен зі своїм неповторним меню і атмосферою. У 10 барах, розташованих по всій території готелю, вам запропонують широкий вибір напоїв преміум-класу для будь-якого випадку.

Фото: Rixos Premium Magawish Suites & Villas

З готелю відкривається панорамний вид на Червоне море з його кришталево-блакитними водами. Поніжившись в теплому морі, можна зануритися в один з 30 найчистіших басейнів, позасмагати на комфортабельному піщаному пляжі протяжністю 1 км або відпочити в пляжних альтанках. Діти можуть безпечно насолоджуватися морським купанням, оскільки пляж розташований на мілководній частині узбережжя, надійно захищеній для розваг найменших гостей.

Rixos Premium Magawish Suites & Villas – законодавець моди в сфері відпускних розваг й незабутніх пригод. Гості можуть поліпшити свою фізичну форму в ексклюзивному спортивному клубі або зайнятися екстремальними видами спорту, наприклад, серфінгом чи підводним плаванням з аквалангом під керівництвом досвідчених інструкторів. На довершення до всього, готель має власну марину, де можуть зупинятися яхти, поки мандрівники відпочивають в готелі. Є тут і власне кінне ранчо, де гості можуть покататися верхи і відточити навички верхової їзди на кращих конях і великій території.

Фото: Rixos Premium Magawish Suites & Villas

Фото: Rixos Premium Magawish Suites & Villas

Маленьким відвідувачам готелю не дадуть нудьгувати в дитячому клубі Rixy Kids Club. Поки дорослі насолоджуються розкішшю і релаксом, діти можуть вчитися й займатися ремеслами на розвиваючих курсах, веселитися на дитячому майданчику, грати в ігровій кімнаті або танцювати на міні-дискотеці. А коли малюки зголодніють, ресторан Rixy нагодує їх смачними стравами із спеціального дитячого меню.

Це справжній оазис для відпочинку, що розширює межі знаменитої турецького гостинності. Побалуйте себе в ексклюзивному Anjana spа різними видами масажу, турецьким хаммамом і косметичними процедурами для зняття стресу і омолодження. Пориньте у світ повного релаксу за допомогою спеціальних spa-пакетів, спрямованих на гармонізацію тіла і душі.

Фото: Rixos Premium Magawish Suites & Villas

"Ми радо ділимося новиною про цей масштабний крок з розширення нашої присутності в Єгипті. Прагнучи примножити успіхи наших інших готелів в цій країні, ми відкриваємо Premium Magawish Suites & Villas, щоб наші шановні гості мали ще більше можливостей насолодитися відпочинком в атмосфері розкоші й першокласної якості готельних послуг за системою "Все включено – Все ексклюзивно", – повідомив керуючий директор Rixos Hotels Egypt пан Еркан Йилдирим.

Що ми знаємо про Rixos Hotels

Rixos Hotels – це стрімко зростаюча мережа преміальних готелів, що набирає все більшу популярность в усьому світі. Група з центром в Анталії сьогодні керує розкішними курортами, віллами й бізнес-готелями в різних регіонах світу, включаючи Туреччину, Європу, СНД, Північну Африку та Близький Схід.

Готелі Rixos зручно розташовані в першокласних й історичних локаціях. Група Rixos розробила інноваційну методику гостинності, що поєднує традиції й сучасність, яку втілюють в життя 10 000 співробітників компанії.

Вілли Rixos, спроектовані для розкішного довгострокового проживання, оснащені найсучаснішим обладнанням. Власний дворецький та консьєрж доповнюють ексклюзивний сервіс, на якому зупиняють свій вибір вибагливі й знамениті мандрівники з усього світу.

Всі готелі Rixos мають оздоровчі центри з турецькими лазнями і прекрасні SPA-центри, що створюють автентичну розслаблюючу атмосферу.

За гостинність, індивідуальний підхід і відмінну кухню готелі Rixos неодноразово удостоювалися престижних міжнародних нагород: American Five Star Diamond Award, Conde Nast, World Travel Awards, Great Hotels of the World. Детальніше на сайті: ru.rixos.com

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на каналtheLimeта дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Український актор Євген Шумілов загинув на фронті, захищаючи пораненого побратима

На фронті загинув український актор театру та кіно Євген Шумілов, який захищав Україну від початку повномасштабної війни

Українська співачка повідомила про третій викидень і зізналася, чи хоче ще дітей

Співачка Альона Омаргалієва розповіла, що пережила три викидні - виконавиця зізналася, чи не втратила надію народити другу дитину

Шанси України на перемогу в "Євробаченні-2024" знову підвищилися: новий прогноз букмекерів

Прогнози букмекерів щодо переможця Євробачення-2024 - аlyona аlyona і Jerry Heil опинилися на третьому місці з ймовірністю 13% - таблиця