Лайм

Британська газета звинуватила Меган Маркл у цькуванні працівників палацу

Герцогиня Сассекська нібито змусила двох співробітників звільнитися

Варто було принцу Гаррі зізнатися, що він поїхав із Великобританії через агресивні нападки преси, газета The Times of London звинуватила його дружину Меган Маркл у цькуванні помічників.

Джерела повідомили виданню, що герцогиня Сассекська "іноді доводила співробітників до сліз", коли жила у Кенсингтонському палаці після весілля з Гаррі. Маркл нібито залякала двох службовців і змусила їх покинути роботу.

Фото: instagram.com/sussexroyal/

Колишні співробітники стверджують, що дружина принца Гаррі їх "принижувала, проявляла емоційну жорстокість і маніпуляції, які також можна назвати залякуванням".

"Старші члени родини знали, що над співробітниками, особливо молодими жінками, знущалися до сліз, - сказало джерело. - У Букінгемському палаці просто постійно захищали Меган".

Представник герцога і герцогині Сассекських заявив, що Маркл заперечує всі твердження про знущання і "засмучена цими нападками, оскільки сама піддавалася знущанням".

Скандал спалахнув за кілька днів до відвертого інтерв'ю королівської пари з Опрою Вінфрі. У ньому Меган і Гаррі розкажуть, що штовхнуло їх на відмову від повноважень і переїзд до США.

  • Меган Маркл з'явилася на інтерв'ю Опри Вінфрі в елегантній сукні за $ 4700. Герцогиня Сассекська обрала для зйомок вбрання Armani і браслет принцеси Діани.

Найцікавіші історії та новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Де зараз Андрій Іскорнєв - найскандальніший герой "Холостяка", який жив у Росії

Як склалася доля пластичного хірурга Андрія Іскорнєва після "Холостяка" - який вигляд має і де живе головний герой 3 сезону шоу

Monatik згадав, як його зупинили представники ТЦК і відповів, чи оновив свої дані

Український співак Monatik розповів, що запитували представники ТЦК, коли зупинили його в центрі Києва 10 травня

Віктор Павлік переніс складну операцію на серці: в якому стані 58-річний співак

Дружина Віктора Павліка Катерина Репяхова повідомила, що співак переніс складну операцію на серці та показала фото з реанімації