Лайм

Юлія Саніна з короткою стрижкою краде сердечка шанувальників: дивимося новий кліп The Hardkiss "Обійми"

Пісня "Обійми" стала саундтреком до фільму Каті Царик "Обійми мене"

Гурт The Hardkiss презунтував свіжий кліп до пісні "Обійми". Сингл став саундтреком до фільму "Обійми мене" українського режисера Каті Царик, яка також виступила режисером музичного ролика.

Кліп "Обійми" являє собою нарізку з фрагментів картини, а також сцен з музикантами. Перше, на що одразу ж звернули увагу шанувальники The Hardkiss, - новий імідж вокалістки Юлії Саніної. Співачки з'явилася в кадрі з короткою стрижкою, чим викрала средечка фоловерів. Дивимося.

"Обійми - гарячі, слова - холодне золото. Нам краще мовчати. Обійми - гарячі. Чому ж без них так холодно?" - співається в новій пісні The Hardkiss. Кліп активно набирає перегляди на YouTube, а також лайки перших глядачів. Пісню назвали "надзвичайно ніжною та чуттєвою".

Окрема порція лайків і компліментів дісталася новому "бомбічному" іміджу Юлії Саніної. На думку глядачів, стрижка боб-каре вокалістці дуже пасує.

Фото: The Hardkiss

Фото: The Hardkiss

  • Тим часом робот-Тіна Кароль у новому кліпі "Скандал" танцює, ширяє в повітрі та змінює латексні костюми.
  • Реп-зірка Cardi B похвалилася режисером з України та показала свій новий кліп до пісні Up. Тільки в YouTube ролик зібрав вже понад 35 млн переглядів.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Де зараз Макс Михайлюк - герой "Холостяка", який розповідав, що йому не дали стати пілотом F-16

Макс Михайлюк з дружиною Дашею Хлистун та двома дітьми живе в Канаді - чоловік говорив, що хотів стати пілотом f-16 в Україні

Опанував професію авіатехніка: соліст гурту NAHABA розповів про свою службу в Повітряних силах

Соліст гурту NAHABA Андрій Науменко півроку служить у Повітряних силах - виконавець розповів про навчання та професію, яку освоїв

Де і коли дивитися перший півфінал "Євробачення-2024": платформи в Україні

Перший півфінал Євробачення-2024 відбудеться 7 травня, початок о 22:00 - де можна подивитися та як проголосувати за фаворита