Лайм

На "Голос країни" прийшла подруга дитинства Наді Дорофєєвої - чи впізнала її співачка

Дівчина розповіла історію знайомства зі співачкою

У новому випуску "Голосу країни" з'явилася давня знайома Наді Дорофєєвої - 26-річна Катерина Суботова. Дівчата познайомилися 15 років тому на "Чорноморських іграх" ще до створення гурту "Время и Стекло", і з тих пір загубилися.

На сцену під час "сліпих прослуховувань" вокалістка вийшла з піснею The Hardkiss "Гора" і розвернула до себе крісла двох тренерів. Першою повернулася Надя і одразу впізнала свою подругу. Потім червону кнопку натиснув Олег Винник.

Після виступу дівчина розповіла історію знайомства з Дорофеєвої, і зізналася, що саме Надя підштовхнула її до зміни стилю, змусивши "порізати лосини". А зіркова подруга в свою чергу назвала Катю прикладом та покликала до своєї команди.

"Катруся, дивлюся на тебе і мені так захотілося повернутися у наше дитинство. Я завжди дивилася на тебе на всіх цих конкурсах, і ти була для мене неймовірним прикладом. Я тобі завжди хотіла це сказати, але соромилася чомусь, була дурною. Але зараз кажу. Ти така чиста, хороша, світла. Ти класна співачка і я відчуваю, що ти будеш зіркою. Я мріяла б з тобою попрацювати", - сказала екс-солістка гурту "Время и Стекло".

Катерина подякувала свою давню подругу за теплі слова, і зізналася, що не знала про те, що Надя буде суддею 11 сезону. Дівчина назвала це "подарунком долі" і пішла до команди Дорофєєвої.

Фото: instagram.com/goloskrainy_official

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Марина Боржемська відповіла, чому не наважується на нові стосунки після розлучення з Узелковим

Колишня дружина В'ячеслава Узелкова Марина Боржемська розповіла, що не перебуває у стосунках і пояснила чому

Померла французька акторка Анук Еме - зірка фільму "Чоловік і жінка"

У Парижі на 93 році життя померла французька акторка Анук Еме, яка знімалася у фільмах Федеріко Фелліні і картині "Чоловік та жінка"

Стаю на захист своєї країни: українська акторка доєдналася до ЗСУ

Актриса театру імені Лесі Українки Марія Агапітова поділилася в мережі новиною про те, що вона приєдналася до ЗСУ та їй потрібна допомога