Лайм

Майлі Сайрус у новому кліпі ностальгує за великими концертами та закликає вакцинуватися від Covid-19: відео

За словами зірки, кожен з нас може допомогти зупинити пандемію

Американська співачка Майлі Сайрус випустила кліп на пісню Angels Like You із закликом вакцинуватися від коронавірусу. Зірка зізнається, що сумує за живим концертам та спілкуванню з шанувальниками.

Ролик був знятий 7 лютого цього року під час виступу артистки на спеціальному концерті в рамках пре-паті Супербоулуа - концерт став одним з перших живих заходів великого масштабу з моменту початку пандемії Covid-19.

Відео включає кадри аудиторії, що складається з вакцинованих медичних працівників у захисних масках, і закінчується спеціальним відеозверненням співачки. У написаній від руки замітці Сайрус дякує медикам, які допомагають рятувати життя людей, а також закликає всіх вакцинуватися, щоб швидше зупинити пандемію та допомогти відновити живі концерти.

"Ми всі з нетерпінням чекаємо можливості знову бути разом + це може статися раніше, ніж ми думали, коли вакцини стануть більш доступними. Кожен з нас може допомогти зупинити пандемію, зробивши щеплення. Разом ми можемо знову зробити живу музику реальністю", - звернулася до слухачів Майлі.

Фото: Скріншот відео

  • 7 лютого у США відбувся Супербоул-2021 - матч за звання чемпіона Національної футбольної ліги і найпопулярніша телевізійна подія року. Серед креативної реклами за участю зірок, яка транслюється у перервах матчу, справжнім хітом став ролик Cadillac з Тімоті Шаламе у ролі Едгара, сина Едварда Руки-ножиці.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

У віці 79 років помер знаменитий британський актор, відомий за фільмами "Титанік" і "Володар перснів"

Британський актор Бернард Гілл помер у 79 років у колі родини - він зіграв у фільмах Титанік та Володар перснів - фільмографія знаменитості

Поділилися зворушливими привітаннями та показали родинні фото: як зірки відсвяткували Великдень-2024

Як українські знаменитості відсвяткували Великдень-2024 - Лілія Ребрик, Ольга Сумська, Злата Огнєвіч та інші показали фото

Відкриття "Євробачення-2024": представниці України з'явилися у символічних образах та нагадали про війну

Якою була поява alyona alyona і Jerry Heil на відкритті Євробачення-2024 - артистки показали образи з символізмом та принесли паску