Лайм

Сергій Притула заявив, що йде з шоу "Де логіка?" через причетність Росії

У другому сезоні каналу доведеться шукати нового ведучого

Сергій Притула оголосив про ухід з програми Нового каналу "Де логіка?", оскільки інформація про російських бенефіціарів підтвердилася. Глядачі побачать ведучого тільки в першому, вже знятому сезоні.

"15 випусків - це перший сезон цього шоу на Новому. Перший і останній за моєї участі у ньому, як ведучого. Як і обіцяв, у разі, якщо інформація про кінцевих бенефіціарів формату із російськими паспортами підтвердиться, ноги моєї в цьому шоу більше не буде. Так от, не буде", - написав Притула в Facebook.

Фото: facebook.com/serhiyprytula

Нагадаємо, що в січні ведучого звинуватили в "зраді" через участь в шоу "Де логіка?". Справа в тому, що передача з такою ж назвою і схожим форматом вже кілька років виходить на російському ТНТ.

Тоді Притула, щоб розібратися в ситуації, звернувся до керівництва Нового каналу з вимогою пояснити, кому належать права на шоу. При цьому він заявив, що якщо за продуктом дійсно стоїть Росія, то "ноги його не буде" у наступних сезонах шоу.

"Де логіка?" - гумористичне інтелектуальне шоу за участю зірок. Учасники діляться на дві команди, чоловіки та жінки, і змагаються протягом чотирьох раундів на логіку та кмітливість. Перший випуск програми відбувся на Новому каналі 9 березня.

Фото: Новий канал

  • У жовтні минулого року ряд українських ЗМІ з сумнівною репутацією поширили нібито інтерв'ю колишньої дружини Сергія Притули, яка раптом вирішила розповісти про жорстокість екс-чоловіка. Але якщо розібратися, вся ця історія - черговий фейк, над яким посміялися і сама Юлія, і ведучий.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

У Львові розбишаки напали на блогера Ніколаса Карму: у якому стані потерпілий

Блогер Ніколас Карма розповів, що у Львові на нього напали хулігани. Карма звернувся до стражів порядку

Вражена цілісністю твого внутрішнього спокою: Могилевська відвідала концерт Макса Барських

Макс Барських дав великий концерт в Києві. Наталя Могилевська побувала на шоу та розповіла про свої емоції

Серце моє ніколи не буває вільне: Ірина Білик заінтригувала змінами в особистому житті

Ірина Білик розповіла про своє особисте життя. Серце співачки зайнято