Лайм

Гімнаст вирішив випробувати на собі удар найсильнішої людини на планеті: відео його польоту на ринзі стало вірусним

Жоден учасник цього хардкорного експерименту не постраждав

Олімпійський гімнаст Ніл Вілсон вирішив випробувати на собі удар найсильнішої людини на планеті. Для цього експерименту худорлявий хлопець обрав у напарники британського стронгмена Едді Голла - 164-кілограмового боксера, рекордсмена в екіпірувальній становій тязі та володаря титулу "Найсильніша людина планети" (2017).

Що ж, Хол знає, як тримати кулак, і експеримент вдався. Політ хлопця на ринзі зробив відео вірусним у соцмережах. Лише за пару днів тільки в YouTube ролик подивилися понад 500 тисяч користувачів.

Фото: YouTube / Eddie 'The Beast' Hall

Перш ніж стати перед Едді Голом, худорлявий Вілсон сам спробував вдарити спортсмена та поспостерігав за його реакцією. І ці кадри нагадали бойовики, в яких велетень (найчастіше з Росії) отримує множинні удари, але просто не відчуває їх і продовжує напирати на противника.

Здається, роки тренувань зробили стронгмена абсолютно невразливим перед суперниками на кшталт Вілсона.

Коли ж черга дійшла до Голла, гімнастові, зі зрозумілих причин, довелося надіти спеціальний захист, який повністю закрив корпус його тіла. Одного удару лівою було достатньо, щоб зрозуміти, чим закінчиться цей експеримент. Але ні, Вілсон вирішив дізнатися, на що здатна права рука стронгмена.

Фото: YouTube / Eddie 'The Beast' Hall

Фото: YouTube / Eddie 'The Beast' Hall

Вілсон у захисті витримав удари силою в 20%, 40% та 60%, а от панч з силою 80% буквально запустив хлопця в політ по рингу. На цьому всім стало зрозуміло, що удар з силою 100% навіть не варто пробувати.

Фото: YouTube / Eddie 'The Beast' Hall

Фото: YouTube / Eddie 'The Beast' Hall

Всю гаму емоцій Ніла Вілсона дивіться в його ролику, але, як то кажуть, повторювати це вдома ми не рекомендуємо.

  • Раніше користувачці TikTok знайшла незвичайне застосування медичній масці - тепер вона знає, якої якості у неї вода з-під крана.
  • Читайте також на theLime, як турист з Аргентини два дні шукав в українській квартирі кран, щоб помити руки. Як то кажуть, мем смішний, ситуація - так собі. Знахідка стала для хлопця відкриттям.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

На "Євробаченні-2024" оголосили порядок виступів учасників у фіналі: під яким номером Україна

alyona alyona і Jerry Heil виступлять у фіналі Євробачення 2024 другими - порядок виступу всіх інших 25 учасників шоу

Еден Голан, участь якої у "Євробаченні-2024" була під загрозою, виступила у другому півфіналі: відео

Ізраїль виступив на Євробаченні-2024 у другому півфіналі 9 травня - Еден Голан спочатку освистали, а потім аплодували їй

Чим запам'ятався другий півфінал "Євробачення 2024", який відбувся у Мальме: головні подробиці ефіру

Другий півфінал Євробачення 2024 9 травня - дивитися онлайн трансляцію конкурсу - хто виступав і якими були результати голосування