Лайм

Регіна Тодоренко жорстко пройшлася по проекту "Холостяк": Скачки довгоногих і білозубих

На думку ведучої, проект принижує дівчат, які в ньому беруть участь

Регіна Тодоренко поділилася в Instagram своїми міркуваннями про популярне телевізійне реаліті-шоу "Холостяк". Як зазначила телеведуча, проект викликає у неї "дуже суперечливі почуття" і з одного боку навіть викликає лють.

Це Тодоренко пояснила тим, які ролі займають учасниці "Холостяка", які борються за головного героя. "Ідея змушує дівчат приносити дари, щоб сподобатися чоловікові трохи більше, ніж суперниця; дівчат оглядають, як коней, перевіряють "копита", "зуби", "хвіст" і "гриву", - вказала телеведуча. - Хіба це не знецінює дівчину як особистість?"


Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від regina todorenko (@reginatodorenko)

У той же час Тодоренко вказала і на той факт, що дівчата йдуть на проект "Холостяк" за власним бажанням, а мільйони глядачів дивляться "ці скачки довгоногих і білозубих", чим роблять телеканалам рейтинги.

"Як же хочеться щастя для кожної з учасниць проекту, щоб не потрібно було проходити кілька етапів "оглядин", кастингів, ще й публічних, щоб знайти кохання", - підсумувала Тодоренко.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Привертає увагу більше, ніж будь-коли: у мережі показали відео головної сцени "Євробачення-2024"

Як виглядає головна сцена Євробачення-2024 у Мальме - у мережі вперше показали відео та розповіли про репетиції конкурсантів

Режисер "Єралашу", якого засудили за педофілію, отримав медаль за участь у війні проти України

Росіянин Ілля Білостоцький похвалився, що отримав медаль за службу на фронті, а також, що з нього зняли всі звинувачення у педофілії

Як голосувати у першому півфіналі "Євробачення-2024": детальна інструкція

Перший півфінал Євробачення 2024 відбудеться 7 травня - як голосувати за конкурсантів, як довго триватиме голосування