Лайм

alyona alyona випустила кліп на трек Dym, в якому знявся телеведучий Анатолій Анатоліч: відео

Сингл записаний спільно з польським репером Zabson

Слідом за відео на пісню "Світ потребує краси" реп-виконавиця alyona alyona презентувала ще одну музичну роботу - кліп на трек Dym. До створення синглу артистка залучила польського репера Zabson, а до зйомках ролика - українського телеведучого Анатолія Анатоліча.

У новому кліпі реп-зірки шоумен веде телешоу, куди приходять батлити alyona alyona та Zabson. Ролик з'явився на YouTube-каналі INTERNAZIOMALE тільки вчора, а вже встиг зібрати 16 тисяч лайків та більше тисячі позитивних відгуків.

Слухачам припала до душі така колаборація. "Чувак дуже крутий, можна такого ж клонувати у наш укрреп?", "Польський репчик в тему", "Крута колаборація", "Це бомба, потужний реп, неймовірна енергія та біт", "Олена як завжди на висоті високій. Дякую за кач, дякую за якість", - пишуть користувачі під відео.

Zabson, Анатолій Анатоліч та alyona alyona Фото: instagram.com/alyona.alyona.official

  • 18 березня відбулася прем'єра кліпу Насті Каменських на трек "Дівчата рулять". Новий ролик співачки переносить у яскравий світ, де живуть сильні, зухвалі, впевнені у собі дівчата, які сміливо йдуть вперед, кайфують від життя та від себе самих.
  • Співачка Надя Дорофєєва представила міні-альбом "dofamin" - перший у її сольній кар'єрі. До нього увійшли 5 пісень, дві з яких - "gorit" та "a tebe", вже знайомі шанувальникам екс-учасниці дуету "Время и Стекло".

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Ми не спілкуємось: Дмитро Коляденко розповів про сварку з Іриною Білик

Дмитро Коляденко зізнався, що більше не спілкується зі своєю колишньою Іриною Білик через неприємну ситуацію

Дуже боляче: Світлана Тарабарова повідомила про втрату рідної людини

Українська співачка Світлана Тарабарова повідомила, що помер її батько – чоловікові було 70 років

Боролася з внутрішніми демонами: Lida Lee прокоментувала свій стан на тлі чуток про алкозалежність

Lida Lee розповіла про своє самопочуття на тлі заяв про проблеми з алкоголем - вона заявила, що боролася з власними демонами