Лайм

Це не коронавірус - гірше: сім'я Юрія Нікітіна перенесла серйозну хворобу під час відпочинку на Балі

Через хворобу подружжя довго не могли повернутися до України

Український продюсер Юрій Нікітін разом з сім'єю провів на Балі майже всю зиму. Як виявилося, затриматися на екзотичному острові їм довелося через "специфічну" хворобу, яку підхопили його дружина, співачка Ольга Горбачова, та дві дочки.

Як розповів директор компанії MamaMusic у програмі "Світське життя", перші дні відпочинку були романтичними й казковими, але потім відпустка перетворилася на кошмар. За словами продюсера, спочатку захворіли діти, а слідом за ними й дружина. Нікітін підкреслює, що хвороба дуже серйозна, тому й лікування було тривалим.

Ольга Горбачова та Юрій Нікітін Фото: instagram.com/gorbachovaolga

На питання Каті Осадчої, чи був це ковід, продюсер сказав, що ні. Але назву хвороби називати не став.

"Це не коронавірус - гірше. Я не буду коментувати зараз, - говорить він. - Це специфічна хвороба. Були лікарні та все інше ... дуже серйозна хвороба. На Балі жити я б не хотів. Це не моє місце".

Юрій Нікітін та Ольга Горбачова познайомилися у 1998 році, проте одружилися лише через дев'ять років знайомства. Через два роки шлюбу пара розлучилася, але вже у 2011 році відновила свої стосунки. 29 червня 2016 продюсер та співачка знову розписалися, а наступного дня зібрали численних гостей на урочистому святковому заході у замку "Радомисль".

Зіркове подружжя виховує двох дочок: Поліну (2006 року народження) та Серафіму (2014-го).

Ольга Горбачова з дітьми Фото: instagram.com/gorbachovaolga

  • Раніше стало відомо, що підопічні Юрія Нікітіна, український поп-гурт "НеАнгели", припиняє своє існування через 15 років. За роки кар'єри дует випустив безліч хітів, серед яких популярні пісні радіоефірів "Юра, прости", "Знаешь", "Сережа" та інші.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Євгенія Власова пояснила зникнення зі сцени на роки та заговорила про відновлення кар'єри

Євгенія Власова розповіла, чому зникла із шоу-бізнесу - співачка заявила, що їй потрібно було зробити паузу через обставини у житті

Ірина Сопонару вийшла заміж за свого коханого-іноземця: акторка показала зворушливі весільні кадри

Ірина Сопонару і її обранець Ріс одружилися - акторка показала весільні кадри - що відомо про її особисте життя

Рожевий манікюр на випускний: стильні дизайни у модному кольорі

Дівчатам, які готуються до випускного, варто обрати ніжні відтінки манікюру, які асоціюються з молодістю та свіжістю. Рожевий колір манікюру може ідеального доповнити ваш образ