Лайм

Як виглядає ідеальне пальто на весну: 7 стильних моделей на кожен день

Ця річ точно має бути в гардеробі кожної модниці

У весняному гардеробі кожної дівчини, крім білої блузки, має бути одне або кілька варіантів пальта. Цю річ можна поєднувати буквально з усім, створюючи при цьому оригінальні образи. theLime розбирався, які фасони пальта приглянути на цю весну.

Ідеальним варіантом на прохолодну весну стане бежеве двубортне пальто середньої довжини. Ви можете носити таку річ як з джинсами і кросівками, так і з діловими луками. Для походу на прогулянку можна надіти чорні джинси, білий гольф і пальто пісочного відтінку. Доповнить образ стильна сумочка-клатч.


Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від photoops (@_beautomatic_)

Також на весну слід приглянути яскраве пальто, наприклад, фіолетове, жовте або зелене. Щоб зібрати стильний лук, вам також знадобляться блакитні джинси-кльош з нерівним краєм, біла футболка і кросівки на масивній підошві. У такому образі можна сміливо відправлятися на шопінг з подругами або в кіно.


Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Suzi Vasques Dias (@suzi_personalshopper)

Ще один варіант - сорочка-пальто. Як відомо, картата сорочка з щільної вовни щільно закріпилася в модних трендах у минулому сезоні і перекочувала в нинішній. Носити таке пальто можна з легінсами і кросівками-шкарпетками.


Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Dressado (@ dressado04)

Також на весну можна купити довге пальто з об'ємними рукавами, які також зараз знаходяться на піку популярності. Таку модель можна сміливо носити з джинсами, лонгслівами і кросівками на масивній підошві.


Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація відアヤコ(@ayakonbubu)

Ще один стильний варіант полегшеного пальта - тренч. На весну варто приглянути стильну модель з декоративними елементами, кишенями і поясом на пряжці. Його ви зможете носити як з класичними брюками і піджаком, так і з джинсами і кросівками. Головне - правильно підібрати аксесуари.


Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Coach HK & Macau Stylist IG (@ coach.hkmo)

Також ви можете купити на весну вкорочене пальто з рукавами три чверті. Під таку модель ідеально підійдуть чоботи-ботфорти, а доповнить лук маленька сумочка-клатч.


Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Personal account (@ home.with.cmh)

Ще один варіант - класичне пальто з поясом. Воно може бути як однотонним, так і прінтованим (наприклад, в клітинку або гусячу лапку), з капюшоном або ж з незвичним кроєм рукавів. Така модель більше підходить для романтичних образів з сукнями та спідницями, хоча її можна носити і з брюками. Не бійтеся експериментувати - під таке пальто можна підібрати капелюх з широкими полями або ж елегантне кепі.


Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Aeriko (@aeriko_truck)

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Боюся найбільше у житті: Костянтин Грубич висловився щодо можливої мобілізації сина

Український телеведучий Костянтин Грубич зізнався, що боїться відпускати на фронт свого 27-річного сина Ярослава

Наталія Могилевська показала теплі обійми з прийомною донечкою: рідкісне фото

Наталія Могилевська показала молодшу доньку Софію з нагоди Дня вишиванки - що відомо про дівчаток, яких удочерила співачка

Молодий Чарльз і Єлизавета II: палац показав небачені раніше портрети королівської родини

Букінгемський палац показав архівні портрети королівської родини - на кадрах позували Чарльз III, Єлизавета II та інші