Лайм

Зірка "Ла-Ла-Ленду" Емма Стоун народила первістка, але тримає це в секреті

Поки невідомо, хто народився у актриси - хлопчик або дівчинка

32-річна Емма Стоун вперше стала мамою. Зірка "Ла-Ла-Ленду" народила первістка ще 13 березня, але тримає це в секреті. Оскароносна акторка у приватному житті цінує приватність, тому про її особисті події фани дізнаються з преси.

Першим новиною про поповнення в родині поділилося видання TMZ. Правда, стать дитини тайого ім'я джерела не уточнили. Актриса та її чоловік Дейв Маккері від коментарів поки утримуються.

Дейв Маккері та Емма Стоун Фото: Getty Images

Нагадаємо, що пара познайомилася у 2016 році, коли Стоун знімалася у комедійному скетчі SNL, режисером якого був Маккері. Закохані свій роман спочатку тримали в секреті, а через півтора року вийшли разом у світ. У грудні 2019-го Дейв зробив Еммі пропозицію, і вона відповіла згодою.

Весілля планували зіграти у березні 2020 року, але їм завадила пандемія коронавірусу. Проте, якщо вірити західним ЗМІ, Стоун та Маккері все ж пов'язали себе узами шлюбу, і зробили це таємно. Втім, це не дивно, з огляду на скритність пари.

Про вагітність актриси також стало відомо завдяки папараці: Емму підловили на вулиці у мішкуватій сукні, яка вже не приховувало значних розмірів животик.

Фото: Backgrid

  • Актор Френкі Муніз став батьком: 24 березня його дружина Пейдж народила хлопчика. Радісну новину зірка серіалу "Малкольм в центрі уваги" повідомив фанатам в Instagram-історіях.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Як змінилися прогнози букмекерів після першого півфіналу: які шанси в України

Букмекери оновили свої ставки на переможця "Євробачення-2024" – перше місце посідає Хорватія, Україна – четверте

В самій лише футболці представник Фінляндії здивував появою на сцені "Євробачення-2024"

Представник Фінляндії Windows95man показав епатажний номер у першому півфіналі "Євробачення-2024"

Трішки перестаралася: Jerry Heil розповіла, як отримала травму під час виступу на "Євробаченні-2024"

Jerry Heil отримала травму під час виступу на Євробаченні-2024 - співачка вийшла на зв'язок у соцмережах та розповіла про своє самопочуття