Лайм

Названо найсексуальнішого лисого чоловіка у світі, але Двейн "Скеля" Джонсон із цим не згоден

"Корону" лисих віддали принцу Вільяму

Британське видання The Sun опублікувало рейтинг найсексуальніших лисих чоловіків у світі, і перше місце в ньому посів принц Вільям. Його "коронувала" компанія Longevita, яка проаналізувала результати видачі в пошуку Google за словами "лисина" і "сексуальний".

Фото: instagram.com/kensingtonroyal/

Згідно з дослідженням, ім'я Вільяма згадувалося в такому контексті 17,6 мільйона разів. Інші відомі чоловіки, які потрапили в рейтинг слідом за 38-річним онуком королеви Єлизавети II, - боксер Майк Тайсон, актор Джейсон Стейтем, репер Пітбуль, баскетболіст Майкл Джордан, боксер Флойд Мейвезер, актори Джон Траволта, Брюс Вілліс, Дуейн Джонсон і Він Дізель.

З таким рейтингом змирилися не всі його учасники. У Твіттері Джонсон заявив, що перше місце має належати американському коміку Ларрі Девіду. "Як, чорт візьми, таке могло статися, коли у Ларрі Девіда все ще є пульс ?! - пожартував він. - Вимагаю перерахунку!"

Ларрі ДевідФото: Wikipedia

Актор Стенлі Туччі, який теж є гордим носієм лисини, пішов далі і запропонував власний рейтинг безволосих красенів. "Чия лисина має носити цю корону? - запитав він в Instagram. - Так багато чудових варіантів".

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Stanley Tucci (@stanleytucci)

У його списку, крім нього самого, також були Брюс Вілліс, Дуейн Джонсон, лиса Тільда Свінтон з фільму "Доктор Стрендж", Джейсон Стейтем, Патрік Стюарт, виконавець LL Cool J, Марк Стронг і Райан Рейнольдс, який поки не є лисим.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Де зараз співачка Лавіка, яка була дружиною Вови Борисенка і намагалась потрапити на "Євробачення"

Співачка Лавіка створила свій гурт, займається психотерапією та волонтерською діяльністю - що відомо про життя артистки

Перший в житті: Наталія Могилевська зворушила подарунком для 4-річної прийомної доньки

27 квітня свій 4-й день народження відзначає молодша донька Наталії Могилевської, яку співачка зі старшою сестрою удочерила під час війни

На тлі чуток про погіршення стану онкохворого Чарльза палац зробив оптимістичну заяву

Букінгемський палац повідомив, що британський король Чарльз III, який лікується від раку, повертається до своїх королівських обов'язків