Лайм

63-річна Ірина Дерюгіна розповіла, чому шкодує про розлучення з Олегом Блохіним

Сім'я спортсменів розпалася через зраду

У 2000 році після 21 років шлюбу українська гімнастка Ірина Дерюгіна розлучилася з футболістом Олегом Блохіним. Розлучення пари знаменитих спортсменом бурхливо обговорювалося в пресі, і через роки Дерюгіна в інтерв'ю програмі "Зірковий шлях" зізналася, що пошкодувала про таке рішення.

Фото: https://www.instagram.com/irina.deriugina/

Через роботу подружжя часто жило на дві країни, і одного разу дочка Іріша, яка тоді знаходилася з батьком у Греції, розповіла мамі про його зраду. Тоді Дерюгіна не змогла пробачити чоловіка, але зараз дивиться на минуле інакше.

"У нас була дуже велика любов з Олегом. Я вважаю, що ця людина дуже багато чого варта. Але, напевно, завжди, коли жінка їздить, таке відбувається, - сказала Дерюгіна. - Можна було все трохи повернути інакше. Зараз я розумію, що можна було і не розходитися, і в цьому я, напевно, була неправа".

Фото: footclub.com.ua

Олег Блохін не хотів розлучається з Іриною, але вона не піддалася на його вмовляння. Також проти виступала їхня дочка, яка довго не могла змиритися з крахом сім'ї. Зараз колишнє подружжя не спілкуються і, за словами Дерюгіної, це ініціатива Блохіна. Сама вона не проти, якщо колишній чоловік захоче помиритися.

Після розлучення з Олегом Блохіним Ірина Дерюгіна була заміжня ще раз. Цей 10-річний шлюб вона називає помилкою, і розповідати про другого чоловіка відмовляється, хоча вінчалася з ним у церкві.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Червоний манікюр - вічна класика, яка завжди в тренді: актуальні дизайни на весну

Червоний манікюр - це позачасовий та універсальний вибір, який випромінює впевненість, вишуканість та гламур

Де зараз співачка Лавіка, яка була дружиною Вови Борисенка і намагалась потрапити на "Євробачення"

Співачка Лавіка створила свій гурт, займається психотерапією та волонтерською діяльністю - що відомо про життя артистки

Перший в житті: Наталія Могилевська зворушила подарунком для 4-річної прийомної доньки

27 квітня свій 4-й день народження відзначає молодша донька Наталії Могилевської, яку співачка зі старшою сестрою удочерила під час війни