Десерти, які не потребують термічної обробки, і готуються з печива, ягід, фруктів та інших інгредієнтів, це справжня знахідка для господинь, які не завжди мають час довго возитися на кухні, але хочуть потішити рідних чимось смачненьким, виготовленим власноруч. Українська кулінарна блогерка Анна Ляшук Ройко розповіла, як дуже швидко можна приготувати торт без випікання.
На сторінці у Facebook жінка поділилася рецептом такого торта.
  	  
  
Анна пояснила, що весь секрет у кукурудзяних паличках, які надають тортові особливого смаку, а також роблять його естетично привабливим.
Інгредієнти:
- вафельні коржі для торта;
- 0,5 л згущеного молока;
- 50 г масла;
- 140 г кукурудзяних паличок;
- подрібнені горіхи.
Приготування
У каструлі або в іншій ємності треба розігріти масло зі згущеним молоком. Вафельні коржі потрібно змастити згущеним молоком, накривши їх такими ж коржами.
Читайте також: Смачніше не буває: як приготувати пухкі сирники з гарбуза.
  	  
  
У миску висипати кукурудзяні палички та вилити масу з масла та згущеного молока. Додавши подрібнені горіхи, все треба ретельно перемішати.
Для торта варто взяти форму, яка відповідає діаметру коржів. На низ покласти склеєні згущеним молоком коржі, зверху викласти начинку, і насамкінець накрити торт такими ж вафельними коржами, добре притиснувши їх зверху.
Торт не забувайте покласти у холодильник на годину. Край торта можна оздобити подрібненими вафлями та горішками.
Раніше ми писали, що Євген Клопотенко поділився рецептом ідеальної шарлотки. За словами кулінара, тісто готується протягом трьох хвилин.
Цікаві новини для вас:
- Меренговий рулет став кулінарним хітом: як приготувати ніжний десерт з ягідним курдом.
- Ідеальне поєднання: рецепт сирників із солодких сирків з банановою начинкою.
- Як приготувати ідеальні сирники, які подають в ресторані: рецепт Лілії Цвіт.
 
     
                                                                                            
                                        
                                                                                     
                                                                                            
                                        
                                                                                     
                                                                                            
                                        
                                                                                     
                             
                                             
         
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                    