Лайм

Ведучий Андрій Джеджула вирішив дотримуватися целібату

Шоумен відмовився від сексу на час Великого посту

Андрій Джеджула, який в лютому вдруге став татом, дотримується целібату з початку Великого посту. Про відмову від сексу український ведучий відверто розповів в Instagram.

Фото: instagram.com/djedjula/

Шоумен вирішив перевірити свою силу волі після через вагітність і пологи дружини Юлії, а Великий піст став для нього додатковою мотивацією. Він запевняє, що такий експеримент допоміг йому зміцнити дух, тіло, перенаправити енергію в спорт і творчий розвиток.

"Спочатку тебе долають думки, бажання, концентрація слабшає! Як і в питаннях позбавлення від звичок, є кризовий термін, який ти проходиш і перестаєш бути заручником потягу! - написав Джеджула. - Зараз час Великого посту, час привести думки в порядок. До Великодня ще не близький світ, але звільнивши свій розум ти почнеш цінувати все, що маєш ще з більшою силою!"

45-річний ведучий запевняє, що його целібат - тимчасове рішення, і повністю відмовлятися від тілесних задоволень не має наміру. "Звісно, целібат в точному значенні означає відмову від сексу і партнера, і в принципі, обітницю безшлюбності, але це не про мене! Я дуже люблю процес і ніколи б не зміг повністю відмовитися від сексу!" - зізнався він.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Боюся найбільше у житті: Костянтин Грубич висловився щодо можливої мобілізації сина

Український телеведучий Костянтин Грубич зізнався, що боїться відпускати на фронт свого 27-річного сина Ярослава

Наталія Могилевська показала теплі обійми з прийомною донечкою: рідкісне фото

Наталія Могилевська показала молодшу доньку Софію з нагоди Дня вишиванки - що відомо про дівчаток, яких удочерила співачка

Молодий Чарльз і Єлизавета II: палац показав небачені раніше портрети королівської родини

Букінгемський палац показав архівні портрети королівської родини - на кадрах позували Чарльз III, Єлизавета II та інші