Лайм

alyona alyona знову повторює зухвалі фото знаменитостей топлес - здається, підписники розгадали її підступний план

Вже цього тижня виконавиця випустить свій другий альбом

Реп-виконавиця alyona alyona (Олена Савраненко) продовжує дивувати фоловерів в Instagram новим контентом. Днем раніше знаменитість видалила всі свої фото, відео, а замість них поділилася пародіями на сміливі знімки Наді Дорофєєвої та Бейонсе. 6 квітня у профілі знаменитості з'явився новий пост - вона топлес повторила зухвале фото Майлі Сайрус.

Фото: Instagram / @alyona.alyona.official

"Коли я кажу, что мої фрукти без ГМО - я чую галас", - вказала під знімком виконавиця. І в цьому коментарі, здогадались її фоловери, криється відповідь на всі питання. Схоже, таким чином alyona alyona тизерить свій новий студійний альбом Galas, який вийде вже 9 квітня.

На свіжому фото пишнотіла виконавиця повторила образ Майлі Сайрус, яка позувала топлес, прикривши голі груди двома половинками грейпфрута. Що правда, українській зірці знадобилися фрукти дещо більші.

Обкладинка альбому Galas Фото: Instagram / @alyona.alyona.official

Альбом Galsa стане другим у дискографії виконавиці. До його трек-листа увійшли 15 пісень, в тому числі спільні записи з українськими реперами Olexesh, KALUSH, OTOY, Білий Бо, Шершень, DYKTOR і Дядя Вова.

  • Раніше alyona alyona випустила надихаючий кліп про любов до тіла "Світ потребує краси". Пісня про різноманітність краси сподобалася фанатам мотивуючим посилом.
  • Також виконавиця показала в Instagram кілька сміливих фото в спідньому та виступила проти хейтрів, які критикували її за зайву вагу. Виконавиця хоче, щоб публіка сприймала її з будь-якою фігурою.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Поділилися зворушливими привітаннями та показали родинні фото: як зірки відсвяткували Великдень-2024

Як українські знаменитості відсвяткували Великдень-2024 - Лілія Ребрик, Ольга Сумська, Злата Огнєвіч та інші показали фото

Відкриття "Євробачення-2024": представниці України з'явилися у символічних образах та нагадали про війну

Якою була поява alyona alyona і Jerry Heil на відкритті Євробачення-2024 - артистки показали образи з символізмом та принесли паску

Що відомо про Розалі Номбре - учасницю "Холостяка", яку оцифрували для МЗС

Хто така Розалі Номбре, яка стала прототипом цифрової речиці МЗС України Вікторії ШІ