Лайм

Модель Алессандра Амбросіо відсвяткувала 40-річчя у бікіні, і такій фігурі можна тільки позаздрити

Зірка виглядає розкішно

Бразильська супермодель Алессандра Амбросіо показала фото зі святкування дня народження - днями колишньому "ангелу" Victoria's Secret виповнилося 40 років. Свій ювілей одна з найвідоміших моделей світу відсвяткувала на природі.

На знімках, опублікованих в Instagram, іменинниця позує у крихітному бікіні глибокого червоного кольору на тлі зелені та невеликої водойми, тримаючи в руках об'ємні золотисті кулі з цифрою 40. Свій пляжний образ Алессандра доповнила сережками-кільцями, браслетами, підвісками та сонцезахисними окулярами.

Фото: instagram.com/alessandraambrosio

"Святкую цю прекрасне подорож! Я вдячна всім неймовірним можливостям та досвіду і, перш за все, всім тим, хто збагатив моє життя. З захопленням починаю нове десятиліття", - написала зірка під серією відвертих знімків. Фоловери відзначили, що модель знаходиться у відмінній формі, і її пружне тіло змусило їх серця битися частіше.

Фото: instagram.com/alessandraambrosio

Щоб підтримувати себе в прекрасній формі Амброссіо багато і старанно тренується. У ті рідкісні випадки, коли у моделі немає можливості відвідати тренажерний зал, вона замінює заняття грою у волейбол, велосипедної прогулянкою або просто плаває з дітьми в басейні чи катається на роликах.

Фото: instagram.com/alessandraambrosio

Алессандра виховує двох дітей: 12-річну дочку Аню Луїзу та 8-річного сина Ноа Фенікса. З батьком дітей, бізнесменом Джеймі Мазуром модель розійшлася у 2018 році.

  • Раніше Ірина Шейк блиснула фігурою в прозорому комбінезоні іменитого французького бренду. 35-річна модель стала частиною показу весняно-літньої колекції Mugler, де дефілювала у наряді, який створює ілюзію, ніби її тіло ледь прикрите тонкими клаптями тканини.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

За себе не соромно: Положинський поділився висновками після 2 років служби в ЗСУ та показався у формі

Олександр Положинський 2 роки служить у ЗСУ - лідер гурту Тартак показав військову форму, яка згоріла на Вуглегірській ТЕС

Костянтин Грубич, який втратив доньку, висловився про результати розслідування її смерті

Донька ведучого Костянтина Грубича загинула внаслідок аварії у 2014 році - шоумен відповів, чи вдалося знайти винних

Олена Зеленська у розкішній вишиванці і трендових палаццо відвідала виставку в Києві: фото

Перша леді України Олена Зеленська взяла участь у відкритті виставки "Гаага - Київ" у Музеї Ханенків - образ дружини президента