RU  UA

Дізнатися

Королівська родина попрощалася з принцом Філіпом: як пройшов похорон герцога Единбурзького

Попрощатися з чоловіком королеви Єлизавети II прийшли лише члени королівської родини

17 квітня в Лондоні відбулася церемонія прощання з герцогом Единбурзьким принцом Філіпом - королівська родина поховала 99-річного чоловіка королеви Єлизавети II у каплиці Святого Георгія.

Через пандемію коронавіруса попрощатися з герцогом особисто прийшли лише близькі - дружина, діти, онуки та інші родичі. Всі інші могли стежити за процесією по телебаченню та онлайн. До вечора відео панахиди з'явилося і на YouTube-каналі The Royal Family.

Принц Філіп помер 9 квітня у віці 99 років. Свій 100-й день народження чоловік королеви міг би відсвяткувати вже через два місяці. До дня похорону труна з тілом герцога перебувала в Меморіальної каплиці Альберта, тепер же похована в каплиці Святого Георга.

Попрощатися з принцом Філіпом особисто, крім королеви Єлизавети II, прийшли четверо його дітей (принц Чарльз, принцеса Анна, принц Ендрю, принц Едвард) та вісім онуків з дружинами та чоловіками. Без дружини попрощатися з дідом прилетів із США принц Гаррі - герцогиня Сассекська Меган Маркл чекає на другу дитину і вже знаходиться на доволі великому терміні вагітності для перельотів і стресових ситуацій.

Похорон принца Філіпа Фото: Getty Images

Фото: Getty Images

Королева Єлизавета II під час панихидиФото: Getty Images

У цей день ЗМІ активно обговорювали не тільки відсутність Меган Маркл, а й вихід на публіку принца Ендрю, молодшого серед синів принца Філіпа. Через секс-скандал з бізнесменом Джеффрі Епштайном герцог Йоркський навіть не збирався відвідувати святкування 100-річчя свого батька.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Євгенія Власова пояснила зникнення зі сцени на роки та заговорила про відновлення кар'єри

Евгения Власова рассказала, почему исчезла из шоу-бизнеса – певица заявила, что ей нужно было сделать паузу из-за обстоятельств в жизни

Ірина Сопонару вийшла заміж за свого коханого-іноземця: акторка показала зворушливі весільні кадри

Ирина Сопонару и ее избранник Рис поженились – актриса показала свадебные кадры – что известно о ее личной жизни

Рожевий манікюр на випускний: стильні дизайни у модному кольорі

Девушкам, которые готовятся к выпускному, следует выбрать нежные оттенки маникюра, которые ассоциируются с молодостью и свежестью. Розовый цвет маникюра может идеально дополнить ваш образ