Лайм

Пара влаштувала "весілля мрії" в розкішному маєтку, не попередивши власника - погуляти не вийшло

Молодята намагалася організувати вечірку в будинку, який вважали порожнім

Пара з Флориди (США) запросила гостей на весілля в розкішному особняку за кілька мільйонів доларів. На території садиби був тенісний корт, альтанка і басейн з водоспадом, боулінг і бар. Вечірка обіцяла пройти на ура, але молодята не врахували важливий нюанс: вони не розповіли про свої плани господареві будинку.

Фото: pixnio.com

NY Post пише, що Кортні Вілсон і Шеніта Джонс розіслали родичам і друзям запрошення на "королівське весілля". В суботу була запланована червона доріжка з коктейльною вечіркою, а в неділю - святковий ланч. Але коли наречений прибув у маєток і почав приготування, він наткнувся на шокованого власника. Той нещодавно виставив нерухомість на продаж, але ніколи не здавав її для проведення весілля.

"Люди вторгаються в мою власність! - повідомив він диспетчеру поліції. - І вони продовжують чіплятися до мене, кричати на мене. Вони кажуть, що у них тут весілля, і це послання Бога. Я не знаю, що відбувається. Все, чого я хочу, - щоб це припинилося. Зараз вони сидять на моїй території, прямо біля дверей".

Поліція прибула на місце і наказала горе-нареченому покинути чужу власність. Він підкорився і відмовився коментувати ситуацію. Незабаром з'ясувалося, що Вілсон раніше приїжджав у маєток, зображуючи із себе потенційного покупця.

"Хлопець вирішив, що це порожній будинок, і не знав, що господар живе на цій ділянці в іншому домі, - сказав ріелтор. - Уявляєте, який шок був на його обличчі, коли він з'явився біля воріт, а господар був удома?"

  • Жінка, одержима принцом Ендрю, прикинулася його нареченою і налякала охорону. Незнайомка потрапила в офіційну резиденцію сина Єлизавети II.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Продовжує вести соцмережі російською: де зараз Михайло Заливако з шоу "Холостяк"

Михайло Заливако виїжджав за кордон у період повномасштабної війни, продовжує вести соцмережі російською - що відомо про його життя

Коло довіри крихітне: подруга Кейт Міддлтон розповіла про її стан під час лікування раку

Кейт Міддлтон продовжує проходити курс хіміотерапії на тлі боротьби з раком - подруга принцеси Уельської розповіла про її стан

Співачка KOLA чесно зізналася, чи говорить з чоловіком про поповнення у родині

KOLA розповіла, чи готова до дітей зі своїм чоловіком, який живе в Ізраїлі - зірка озвучила плани на майбутнє