Лайм

12-річний хлопчик не втрачав час на карантині і став випускником школи і коледжу

Майк Віммер навіть встиг створити власний стартап

Школяр з Північної Кароліни (США) за один тиждень двічі стане випускником. У травні 12-річний Майк Віммер готується закінчити школу і коледж, пише CNN.

За один рік на карантині Віммер закінчив два роки навчання у старшій школі і два роки у коледжі. Тепер 21 травня він отримає диплом молодшого спеціаліста в Громадському коледжі Роуен-Кабаррус, а 28 травня - старшу школу Академії Конкорд, де виголосить прощальну промову.

Фото: CNN

Хлопчик цікавиться робототехнікою і називає себе "математиком і натуралістом". Він отримав перший iPad у віці 18 місяців, і з раннього дитинства цікавився, як працює техніка.

Майже всі знання в області програмування Майк отримав онлайн. Він уже встиг створити власний стартап Reflect Social, мета якого - спростити роботу технологій розумного будинку. "Моя підприємницька мета - створити технологію, яка дозволить людям жити краще", - сказав хлопчик.

Віммер ще не вирішив, чим займеться після випускного. Серед варіантів - робота в США та інших країнах, а також продовження навчання і стипендія, яка дозволить йому розвивати стартап.

Також Майк запевнив, що у нього є час для звичайних дитячих занять, і крім навчання він захоплюється баскетболом і конструкторами лего. "Багато людей думають, що я відмовився від свого дитинства або якимось чином втратив його, - сказав Віммер. - А я кажу їм, що це найкращий час у моєму житті".

  • 81-річна любителька фітнесу стала зіркою TikTok, і її відео - заряд мотивації. Еріка Рішко варто в планці, піднімає тяжкості, займається йогою і TRX.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Боюся найбільше у житті: Костянтин Грубич висловився щодо можливої мобілізації сина

Український телеведучий Костянтин Грубич зізнався, що боїться відпускати на фронт свого 27-річного сина Ярослава

Наталія Могилевська показала теплі обійми з прийомною донечкою: рідкісне фото

Наталія Могилевська показала молодшу доньку Софію з нагоди Дня вишиванки - що відомо про дівчаток, яких удочерила співачка

Молодий Чарльз і Єлизавета II: палац показав небачені раніше портрети королівської родини

Букінгемський палац показав архівні портрети королівської родини - на кадрах позували Чарльз III, Єлизавета II та інші