Лайм

Після смерті чоловіка Єлизавета II розіслала листівки всім співчуваючим - вони дуже милі

Королева особисто відповідає на листи

Королева Єлизавета II особисто відповідає британським політикам, лідерам держав та всім іншим, хто висловив королівській родині свої співчуття у зв'язку зі смертю принца Філіпа. Цього тижня адресати почали отримувати перші зворушливі листівки з фотографією герцога Единбурзького.

Фото такої листівки з'явилася у Twitter. На її лицьовій стороні йдеться: "На згадку про Його Королівську Високість принца Філіппа, герцога Единбурзького. 1921-2021". Всередині листівки - портрет покійного чоловіка королеви та приватне повідомлення адресату від Її Величності.

"Я посилаю вам щиру подяку за ваші добрі слова співчуття з приводу смерті мого чоловіка", - йдеться всередині листівки.

Примітно, що підписана листівка ім'ям Elizabeth R, що є давньою традицією, яка йде корінням у минуле століття. Буква "R" не означає таємне королівське прізвище чи якісь ще імена, як часто вважають. Буква "R" - це скорочення від слова "regina", що на латині означає "королева". Якби буквою "R" підписався король, вона була б скороченням від слова "rex".

Фото: Twitter / @CoutureRoyals

  • Герцог Единбурзький принц Філіп помер 9 квітня у віці 99 років. Всього через два місяці чоловік королеви Єлизавети II міг би відсвяткувати свій 100-й день народження.
  • Через пандемію коронавіруса попрощатися з принцом Філіпом особисто прийшли лише близькі - дружина, діти, онуки та інші родичі. Герцога поховали в саду каплиці Святого Георгія. Туди труну з його тілом доставив кастомний катафалк Land Rover Defender, спроектований свого часу ним самим.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Ексдружина Потапа висловилася про заміжжя доньки, яка живе в Польщі

Ірина Горова розповіла про особисте життя доньки Наталі. Дівчина вийшла заміж та проживає у Польщі

Злата Огнєвіч розсекретила, чи піде знову у політику

Співачка Злата Огнєвіч розповіла, чи планує повертатися у політику. Артистка пригадала свій попередній досвід

Вона приходить у сні: Тоня Матвієнко розповіла, як почувається після смерті матері

Співачка Тоня Матвієнко розповіла, що після смерті Ніни Митрофанівни часто бачить її своїх снах. Артистка досі не звільнила кімнату від маминих речей