Лайм

Олександр Пономарьов, Злата Огнєвіч, DZIDZIO та інші виконали Великодню пісню 12 мовами: відео

Подарунок українцям до світлого свята

На великі свята Олександр Пономарьов готує для українців музичні подарунки, і Великдень не став винятком. Напередодні Воскресіння Христового співак написав мелодію до пісні "Христос Воскрес", слова якої не змінювалися сотні років.

Для запису піснеспіву музикант запросив колег, які виконали головну Пасхальну композицію 12-ма мовами. У зйомках взяли участь 12 зірок: Віктор Павлик, Оля Цибульська, Віталій Козловський, Тарас Тополя, Арсен Мірзоян, Злата Огнєвіч, Тоня Матвієнко, DZIDZIO, психолог Наталія Холоденко, оперний співак Хе Му, настоятель монастиря в Грузії схиархимандрит отець Серафим та сам Пономарьов.

"Христос Воскрес" виконують у всьому світі, але під різну музику. Пономарьов створив єдину мелодію на всіх і зібрав дванадцять вітчизняних і міжнародних знаменитостей! Така практика використовується вперше в світі: традиційна пісня, записана на різних мовах, прозвучить на одну мелодію", - сказано в описі до ролика.

У кліпі Оля Цибульська співає іспанською, DZIDZIO - польською, Тарас Тополя - англійською, Віталій Козловський - грецькою, Віктор Павлик - турецькою, Арсен Мірзоян - французькою.

Фото: instagram.com/ponomaryovoleksandr

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Де зараз Андрій Іскорнєв - найскандальніший герой "Холостяка", який жив у Росії

Як склалася доля пластичного хірурга Андрія Іскорнєва після "Холостяка" - який вигляд має і де живе головний герой 3 сезону шоу

Monatik згадав, як його зупинили представники ТЦК і відповів, чи оновив свої дані

Український співак Monatik розповів, що запитували представники ТЦК, коли зупинили його в центрі Києва 10 травня

Віктор Павлік переніс складну операцію на серці: в якому стані 58-річний співак

Дружина Віктора Павліка Катерина Репяхова повідомила, що співак переніс складну операцію на серці та показала фото з реанімації