Лайм

Шанувальники Мішель Андраде просили пісню українською і дочекалися - з цим співачці допоміг Потап

Українська версія просякнута закоханістю

Після виходу треку Échale Мішель Андраде шанувальники співачки болівійського походження засипали її проханнями створити українську версію цього синглу, і ось нарешті артистка вирішила порадувати фанів.

Разом з продюсером Потапом 24-річна зірка перевела іспано-англійську пісню, і тепер вона просякнута закоханістю. "Хочеться літати, мріяти, танцювати і любити як в перший і в останній раз!", - написала Мішель в своєму Instagram.

Андраде розповіла, що найважчим при перекладі було зберегти первісний вайб пісні і при цьому додати абсолютно нових фарб. "І в Échale нам з Потапом це вдалося!", - додала співачка.

"Нарешті", - пишуть шанувальники у коментарях. - "Вітаю! Чарівно красива версія вийшла!", "Дочекалися, це шедевр", "Дуже красиво вийшло", "Це новий хіт", "Запалить чарти".

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Де зараз Андрій Іскорнєв - найскандальніший герой "Холостяка", який жив у Росії

Як склалася доля пластичного хірурга Андрія Іскорнєва після "Холостяка" - який вигляд має і де живе головний герой 3 сезону шоу

Monatik згадав, як його зупинили представники ТЦК і відповів, чи оновив свої дані

Український співак Monatik розповів, що запитували представники ТЦК, коли зупинили його в центрі Києва 10 травня

Віктор Павлік переніс складну операцію на серці: в якому стані 58-річний співак

Дружина Віктора Павліка Катерина Репяхова повідомила, що співак переніс складну операцію на серці та показала фото з реанімації