Лайм

Неможливо було відірвати погляд - Олександр Пономарьов, Руслан Квінта про виступ Go_A на "Євробаченні"

Вже 22 травня Go_A виступлять серед фіналістів "Євробачення-2021"

Перший півфінал "Євробачення-2021" у Роттердамі зібрав біля екранів мільйони глядачів. 19 травня користувачі соцмереж з різних куточків планети обговорюють його підсумки, тріумф представників України і роблять ставки на наступні етапи - 20 травня відбудеться другий півфінал, а 22-го - гранд-фінал, по завершенню якого ми дізнаємося ім'я переможця.

Виступ київського гурту Go_A без перебільшення виявився одним з найуспішніших у першому етапі конкурсу. Вже вдень 19 травня відео з піснею SHUM зібрало на YouTube понад мільйон переглядів і стало другим за популярністю. Позначився вечір і на ставках букмекерів, які включили Go_A до п'ятірки потенційних переможців. А тим часом theLime поспілкувався з колишнім продюсером Національних відборів Русланом Квінтою, радіоведучою Сонею Сотник, продюсерами Олександром Ягольником, Вадимом Лисицею та першим представником України на "Євробаченні" Олександром Пономарьовим. Ось що вони думають про виступ українців на сцені арени Ahoy.

Go_A в першому півфіналі "Євробачення-2021" Фото: EBU / Thomas Hanses

Руслан Квінта: "Я в захваті від виступу Go_A у півфіналі "Євробачення"! Напруга трималося до останніх хвилин, мене аж втиснуло в диван. Думав, якщо наші не пройдуть, то це буде фатальна помилка, тому що виступили Go_A прекрасно - від шоу неможливо було відірвати погляд. Бажаємо їм успіху в наступному турі, обов'язково будемо вболівати за них вже цієї суботи".

Соня Сотник: "Хоча ми Rocks Radio, ми все одно подивилися на YouTube виступ Go_A, і мені дуже сподобалося, який вони показали особистий ріст у процесі всіх відборів. До півфіналу їхній рівень значно піднявся, дуже приємно дивитися, як вони розвиваються. Катя приголомшливо виглядала - вона затьмарила Трініті з "Матриці". Гурт гідно представляє Україну на міжнародному конкурсі, і мені подобається, як вони об'єднують етнічний стиль з кіберпанком. Їхні костюми були найкращими. Побажаємо їм і далі продовжувати розвиватися, радувати слухачів і глядачів".

Олександр Пономарьов: "Звичайно, я дивився вчора півфінал, і мені сподобався виступ Go_A. Вони добре об'єднали етнічні та сучасні мотиви у цьому треку. Але також ми бачимо, що цього році багато хто використовував цю тему в своїх виступах. Тому, думаю, це може зіграти проти нас на загальному тлі. Подивимося ще як пройде другий півфінал, але мені здається, що цього році може виграти хтось більш роковий.

Олександр Ягольник: "Мені здається, що Go_A вчора виступили ще не на 100%, і що вони зробили це спеціально, щоб притримати козирі для наступних виступів. Тому бажаю успіхів нашому талановитому гурту з українською піснею про коноплі, бажаю їм ще більше слухачів, як в Україні, так і в усьому світі. Ще думаю, що організатори спеціально зробили інтригу і назвали Go_A тільки у самому кінці, тому що насправді вони справедливо входять в десятку кращих".

Вадим Лисиця: "Вчора не мав часу дивитися всіх учасників, але я подивився, як виступили Go_A. Мені реально сподобалося! Звичайно, бажаю гурту далі перемагати, пройти у фінал та виграти конкурс. Так, це вже успіх, що вони показали такий рівень і пройшли такий шлях, але все ж бажаю їм перемоги, тому що саме для цього вони туди і поїхали".

Фото: EBU / Thomas Hanses

Другий півфінал "Євробачення-2021" відбудеться 20 травня. У ньому виступлять 17 країн-учасниць - Сан Марино, Естонія, Чехія, Греція, Австрія, Польща, Молдова, Ісландія, Сербія, Грузія, Албанія, Португалія, Болгарія, Фінляндія, Латвія, Швейцарія, Данія. До фіналу традиційно пройдуть 10 з них.

  • В Україні півфінали та фінал "Євробачення-2021" транслюють канали СТБ та UA: Перший, ефіри стартують о 22:00 за Києвом. На каналі СТБ події у Роттердамі коментує ведучий Національних відборів Сергій Притула.
  • Тим часом гурт Daði & Gagnamagnið, представники Ісландії та фаворити конкурсу, повідомили, що не зможуть взяти участі у другому півфіналі "Євробачення-2021" - один з його учасників отримав 19 травня позитивний тест на Covid-19. Виступ колективу замінять записом репетиції.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також