Лайм

Юлія Саніна анонсувала новий альбом The Hardkiss - дата релізу стала для шанувальників сюрпризом

Свіжий диск вийде вже цієї п'ятниці

Фронтвумен гурту The Hardkiss Юлія Саніна поділилася в Instagram коротким тизером нового альбому "Жива і не залізна", а також оголосила дату релізу, яка стала приємним сюрпризом для шанувальників. Платівка вийде не через місяць і навіть не через пару тижнів, а вже цієї п'ятниці, 21 травня.

"Новий альбом", - зазначила вона в коментарі до посту.


Переглянутися цею допіс в Instagram

Допіс, Поширення Юлія Саніна (@the_hardkiss)

"Жива і не залізна" стане четвертим студійним альбомом у дискографії The Hardkiss. Попередній диск "Залізна ластівка" вийшов у 2018 році, після якого музиканти випускали лише акустичний альбом "Акустика. Live".

Примітно, що рядок "жива і не залізна" вже зустрічався у творчості гурту. В 2019 році The Hardkiss випустили сингл "Жива", а також кліп до нього. У тексті пісні є наступний рядок: "З холодними долонями ти. А я жива. Жива і не залізна. Цій душі в твоїх долонях тісно".

  • Раніше Юлія Саніна приєдналася до Потапа, гурту Mozgi, Сергія Бабкіна та інших українських артистів, які вшанували пам'ять жертв аварії на АЕС Чорнобиля спільним треком "Вальс 86" .

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Що відомо про Розалі Номбре - учасницю "Холостяка", яку оцифрували для МЗС

Хто така Розалі Номбре, яка стала прототипом цифрової речиці МЗС України Вікторії ШІ

Андрій Бєдняков звернувся до Івлєєвої, яка цинічно похвалилася поїздкою до Маріуполя

Російська блогерка та колишня ведуча "Орла і Решки" Настя Івлєєва з'їздила до окупованого Маріуполя - цинічний вчинок ексколеги прокоментував Андрій Бєдняков

Коли стартує "Євробачення-2024" і які країни виступатимуть у перший день конкурсу

Коли розпочинається "Євробачення-2024" і в якому півфіналі виступатимуть представниці України alyona alyona і Jerry Heil