Лайм

Під час техогляду механік знайшов під капотом машини моторошного пасажира: фото

Пітон прожив в автомобілі цілий тиждень

Автомеханік із Норфолку (Великобританія) збирався провести техогляд автомобіля, коли виявив під капотом Opel живого пітона, пише Mirror.

Фото: CSN Autos

Змія довжиною більше метра згорнулася клубочком на верхній частині двигуна і не проявила особливого інтересу до чоловіка. Той відразу ж подзвонив власнику машини і з'ясував, що пітон належить його дев'ятирічному пасинку. Він утік із дому тижнем раніше, коли дитина випадково залишила тераріум відкритим на ніч.

Мама хлопчика Софі Тернер сказала, що пітона шукали всією сім'єю, але не здогадалися перевірити припаркований у дворі автомобіль. Змія залізла на двигун, щоб зігрітися, і провела там кілька днів. Тепер хлопчик на сьомому небі від щастя, і більше не випускає з рук свого незвичайного домашнього улюбленця.

Фото: metro.co.uk

  • Тендітна дівчина зловила величезну змію голими руками, і це відео не для людей зі слабкими нервами. Пітон намагався відбитися, але хватка дівчата виявилася міцнішою.
  • Китаєць купив "безпечну" кобру і дозволив їй спати в ліжку - до ранку він ледь не позбувся ноги. Після інциденту чоловік твердо вирішив - ніяких більше домашніх змій.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Не лише у Єфросиніної і Денисенко: у кого з відомих українок чоловіки служать у ЗСУ

Чимало знаменитих жінок чекають своїх чоловіків з війни. Серед них - Маша Єфросиніна, Наталка Денисенко, Марічка Падалко, Людмила Барбір

Павло Зібров показав мальовничі краєвиди з вершини "Батьківщини-Матері"

Павло Зібров побував на вершині величного монументу Батьківщина-Мати. Він показав красиві краєвиди Києва

Рано чи пізно ми всі воюватимемо: лідер гурту "Друга Ріка" розповів, чи варто мобілізувати артистів

Валерій Харчишин розповів, що думає про мобілізацію артистів. Музикант активно допомагає українській армії