Лайм

Футболіст зламав ногу, а через місяць не впізнав її - ось що було справді боляче: фото

Місяць без тренувань дав про себе знати

Футболіст-любитель із США зламав ногу у невдалому матчі, а вже через місяць не впізнав її у дзеркалі. Без постійних тренувань вона стала виглядати так, ніби раніше належала іншій людині.

Цією історією хлопець з ніком selffulfilment поділився на сторінках Reddit. Він порівняв обидві ноги та показав, що буває, якщо м'язи атрофуються.

Фото: Reddit

За словами реддітора, під час матчу суперник штовхнув його, через що сталося не найвдаліший падіння. Товариші допомогли хлопцеві дістатися до найближчої клініки, де лікарі діагностували перелом великогомілкової кістки. Незабаром провелий й операцію.

Сьогодні в травмованій нозі хлопця все ще знаходяться гвинти та металева пластина. Чергові тренування почнуться ще нескоро, і це засмучує футболіста, адже свою ногу він вже не впізнає.

Користувачі мережі висловили хлопцеві свої співчуття та запевнили, що як тільки він повернеться до тренувань і активного способу життя, нога обов'язково відновиться і повернеться до колишньої форми. Головне - вірити в себе.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Де зараз співачка Лавіка, яка була дружиною Вови Борисенка і намагалась потрапити на "Євробачення"

Співачка Лавіка створила свій гурт, займається психотерапією та волонтерською діяльністю - що відомо про життя артистки

Перший в житті: Наталія Могилевська зворушила подарунком для 4-річної прийомної доньки

27 квітня свій 4-й день народження відзначає молодша донька Наталії Могилевської, яку співачка зі старшою сестрою удочерила під час війни

На тлі чуток про погіршення стану онкохворого Чарльза палац зробив оптимістичну заяву

Букінгемський палац повідомив, що британський король Чарльз III, який лікується від раку, повертається до своїх королівських обов'язків