Лайм

Денні Трехо розповів, як у в'язниці його загіпнотизував Чарльз Менсон

Знаменитий злочинець змусив ув'язнених повірити, що вони вживають наркотики

Денні Трехо провів у місцях позбавлення волі 11 років, і під час одного з ув'язнень у 1961 році познайомився з Чарльзом Менсоном. У своїх мемуарах 77-річний актор розповів, як знаменитий злочинець загіпнотизував його разом із приятелями.

Денні Трехо Фото: Марина Нижник

Трехо зізнався, що тоді йому було шкода Менсона, який "був настільки бідний, що у нього не було ременя, і замість цього він підв'язував штани мотузкою". Через кілька днів після знайомства засновник секти "Сім'я" сказав Трехо і його приятелям, що володіє гіпнотичними здібностями. Він пообіцяв переконати компанію у тому, що вони вживають марихуану і героїн.

Чарльз Менсон Фото: Wikipedia

"Це було схоже на керовану медитацію. Коли він сказав, що потрапив у мій кровотік, я відчув, як тепло тече по моєму тілу, - цитує Трехо видання Page Six. - Якби цей хлопець не був професійним злочинцем, він міг би стати професійним гіпнотизером".

Чарльза Менсона звільнили з в'язниці у 1967 році, і він почав збирати групу послідовників, що пізніше стали відомі як "Сім'я". У 1969 році члени секти жорстоко вбили сім чоловік, включаючи вагітну акторку Шерон Тейт. За свої злочини Менсон отримав дев'ять довічних термінів і помер у в'язниці в 2017 році.

Денні Трехо почав шлях до тверезого життя у 1968 році: відбуваючи черговий термін, він пройшов реабілітацію за програмою "12 кроків Анонімних наркоманів". У 1992 році він почав кар'єру в кіно, і згодом знявся в десятках фільмів, включаючи "Десперадо", "Від заходу до світанку", "Анаконда", "Три ікси", "Мачете".

  • Читайте на theLime інтерв'ю з Денні Трехо, який був спеціальним гостем фестивалю Comic Con Ukraine 2019 Києві. Актор розповів про нелегке минуле, перспективи страти і угоді з Богом.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

У Мальме проходить "Євробачення-2024" - онлайн-трансляція першого півфіналу

7 травня о 22:00 за Києвом стартує "Євробачення-2024" - дивитись онлайн трансляцію першого півфіналу конкурсу

alyona alyona впала на репетиції перед "Євробаченням-2024": в якому стані реперка

alyona alyona впала під час генеральної репетиції на Євробаченні-2024 - реперка запевнила, що почувається добре - відео

Де дивитися перший півфінал "Євробачення-2024", в якому виступатиме Україна

Перший півфінал Євробачення-2024 відбудеться 7 травня, початок о 22:00 - де можна подивитися та як проголосувати за фаворита