Лайм

Колишня дружина принца Ендрю заступилася за нього після секс-скандалу

Сара Фергюсон вважає 61-річного принца прекрасною людиною

Середній син Єлизавети II принц Ендрю відмовився від королівських повноважень у 2019 році. Таке рішення було відповіддю королівської родини на скандал за участю американського фінансиста і секс-злочинця Джеффрі Епштейна. Одна з дівчат, яких Епштейн продавав своїм впливовим друзям, заявила, що принц вступав із нею в сексуальний контакт, коли їй було 17 років. Незважаючи на гучні звинувачення, колишня дружина Ендрю все ще на його стороні.

Фото: Getty Images

"Які б проблеми у нього не були, я буду твердо відстоювати наше партнерство. Я вважаю, що він добрий, хороший чоловік, і він був прекрасним батьком для дівчаток", - сказала 61-річна Сара Фергюсон в інтерв'юPeople.

У Фергюсон і принца Ендрю є дві дорослі дочки, принцеса Беатріс і принцеса Євгенія. Пара розлучилася ще в 1996 році, але обидва все ще живуть у Королівській ложі в Великому Віндзорському парку.

Принц Ендрю визнав, що шкодує про свою дружбу з Епштейном, але категорично заперечує будь-які порушення закону. Тим часом ФБР зобов'язалося розслідувати зв'язок Ендрю з мільярдером, який помер у в'язниці Нью-Йорка в 2019 році, перебуваючи під звинуваченням у сексуальних злочинах.

  • У квітні жінка, одержима принцом Ендрю, прикинулася його нареченою і налякала охорону Королівської ложі. Незнайомка потрапила в офіційну резиденцію сина Єлизавети II під приводом побачення.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Що відомо про Розалі Номбре - учасницю "Холостяка", яку оцифрували для МЗС

Хто така Розалі Номбре, яка стала прототипом цифрової речиці МЗС України Вікторії ШІ

Андрій Бєдняков звернувся до Івлєєвої, яка цинічно похвалилася поїздкою до Маріуполя

Російська блогерка та колишня ведуча "Орла і Решки" Настя Івлєєва з'їздила до окупованого Маріуполя - цинічний вчинок ексколеги прокоментував Андрій Бєдняков

Коли стартує "Євробачення-2024" і які країни виступатимуть у перший день конкурсу

Коли розпочинається "Євробачення-2024" і в якому півфіналі виступатимуть представниці України alyona alyona і Jerry Heil