Лайм

Monatik у Греції зняв яскравий літній кліп "Зажигать/JoMo": відео

"Прийшов час запалювати, а не марнувати життя"

Monatik зняв у Греції яскравий літній кліп до пісні "Зажигать/JoMo", яким закликав прихильників не марнувати, а запалювати життя. Прем'єра відбулася вранці 22 липня в YouTube і на сторінках артиста у соцмережах.

Нова відеоробота співака говорить про проблему, яка отримала термін FOMO (fear of missing out). Мільйони людей перебувають у страху через ризик пропустити свіжі новини, ті чи інші події у світі, а тому стають залежними від смартфонів, соцмереж і нескінченних листувань. Разом з цим все більш популярним останнім часом стає рух JOMO (joy of missing out), який можна перекласти як "радість від втраченої вигоди". FOMO-залежних закликають відірватися від "чорного дзеркала" та насолоджуватися життям.

Режисером кліпу вже традиційно стала одеситка Таню Муіньо, яка цього місяця поповнила свою колекцію робіт ще одним ефектним роликом для Cardi B. Зйомки проходили на мальовничому грецькому острові Мілос.

"Прийшов час запалювати, а не марнувати життя", - вказав у соцмережах Monatik.

  • В Україні Таню Муіньо найбільш відома співпрацею з Monatik`ом. Вона автор найяскравіших відеокліпів хітмейкера - "Кружит", "РитмоLOVE" и "Вечериночка" з Вірою Брежнєвою.
  • Дивіться також на theLime кліп репера Lil Nas X до пісні MONTERO, який також зняла для нього українка Таню Муіньо. У музичному відео з'являються скандальні "сатанинські" кросівки із справжньою людською кров'ю.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Де зараз Макс Михайлюк - герой "Холостяка", який розповідав, що йому не дали стати пілотом F-16

Макс Михайлюк з дружиною Дашею Хлистун та двома дітьми живе в Канаді - чоловік говорив, що хотів стати пілотом f-16 в Україні

Опанував професію авіатехніка: соліст гурту NAHABA розповів про свою службу в Повітряних силах

Соліст гурту NAHABA Андрій Науменко півроку служить у Повітряних силах - виконавець розповів про навчання та професію, яку освоїв

Де і коли дивитися перший півфінал "Євробачення-2024": платформи в Україні

Перший півфінал Євробачення-2024 відбудеться 7 травня, початок о 22:00 - де можна подивитися та як проголосувати за фаворита