Лайм

Кажуть, Дженніфер Лопес орендувала яхту найбагатшого українця. Вгадайте, що він відповів

Яхта Valerie приймала гостей біля узбережжя міста Сен-Тропе на Французькій Рив'єрі

Цього тижня співачка та акторка Дженніфер Лопес відсвяткувала свій 52-й день народження. Так-так, той самий день народження на яхті з Беном Аффлеком, про який говорять світові ЗМІ. Але інтерес до нього прикутий не тільки через возз'єднання голлівудської пари, а й через саму яхту - 85-метрову красуню Valerie вартістю $130 млн. Кажуть, вона належить найбагатшій людині в Україні.

Valerie Фото: yachtharbour.com

Судно зустрічало VIP-гостей біля узбережжя міста Сен-Тропе на Французькій Рив'єрі. Valerie здатна розмістити близько 17 гостей в дев'яти каютах, на її борту є кілька палуб, простора тераса з 6-метровим басейном, їдальня з барбекю та баром. На верхніх палубах знаходиться концерт-хол і кінотеатр.

Як стверджує британська газета Daily Mail, її власником є олігарх Ринат Ахметов, який з капіталом $ 7,6 млрд займає 327-е місце в списку найбагатших людей світу. У 2019 судно відремонтували, виставили на продаж і для оренди через сервіс Dynamiq Brokerage.

Фото: yachtharbour.com

Фото: yachtharbour.com

У свою чергу, у Ріната Ахметова виступили зі спростуванням цієї інформації. У бесіді з Kyiv Post представниця бізнесмена Анна Терехова назвала розмови в ЗМІ безпричинними. "Це неправда, - заявила вона. - Судно не має нічого спільного з Рінатом Ахметовим і/або компаніями, які він контролює".


Переглянутися цею допіс в Instagram

Допіс, Поширення Jennifer Lopez (@jlo)

Також видання зазначає, що Valerie належить компанії Kaalbye Shipping Ukraine, зареєстрованій в Одесі. Вона є частиною холдингу Kaalbye Group, зареєстрованій у Панамі. Обидві фірми були розпущені в 2019 році.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Герой нашого часу: новим "Холостяком" став відомий український ветеран

СТБ назвали нового героя Холостяка 13 - ним виявився військовослужбовець Олександр Терен Будько, який втратив обидві ноги на фронті

Переможці "Євробачення-2024" Nemo заспівали українською "Teresa & Maria": яскраве відео

Nemo разом з alyona alyona і Jerry Heil заспівали українською пісню Teresa & Maria - відео та реакція співачок

"Євробачення 2023", яке проходило у Британії від імені України, отримало премію BAFTA TV

Євробачення 2023, яке було у Британії від імені України, здобуло премію BAFTA у номінації Найкраще шоу у прямому ефірі