Лайм

Син Боба Оденкерка розповів про його стан після серцевого нападу на зйомках "Краще подзвоніть Солу"

Актор знепритомнів на знімальному майданчику

Боб Оденкерк залишається в лікарні після того, як втратив свідомість на зйомках 6 сезону серіалу "Краще подзвоніть Солу", пише The Hollywood Reporter.

58-річного актора госпіталізували у Нью-Мексико відразу ж після інциденту. Представники Оденкерка заявили, що у нього стався серцевий напад, але він знаходиться в стабільному стані.

Фото: Getty Images

"Він і його родина хотіли б висловити подяку неймовірним лікарям і медсестрам, які подбали про нього, а також акторському складу, знімальній групі та продюсерам, які перебували поруч із ним", - йдеться в повідомленні.

Син Оденкерка Нейт також написав у Твіттері: "З ним все буде добре".

Партнер Боба Оденкерка у серіалі "Пуститися берега" Брайан Кренстон поділився спільним фото і розповів, що його друг залишається в лікарні і отримує всю необхідну медичну допомогу.

Джерела кажуть, що до серцевого нападу Оденкерка зйомки фінального сезону "Краще подзвоніть Солу" були завершені трохи більше ніж наполовину. Після інциденту виробництво зупинили на невизначений термін.

Боб Оденкерк - чотириразовий номінант на премію "Еммі" за роль адвоката-афериста Сола Гудмана, якого зіграв у серіалі "Пуститися берега" і його спінофі. Прем'єра 6 сезону "Краще подзвоніть Солу" спочатку була запланована на 2021 рік, але через затримки, пов'язані з пандемією і здоров'ям Оденкерка, її, ймовірно, перенесуть на 2022-й.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Джамала у роковини депортації кримських татар розповіла щемливу історію своєї родини

У 80-ті роковини депортації кримських татар Джамала пригадала щемливу історію своєї родини. Жінка не могла стримати сльози

Вєрку Сердючку захейтили через виконання російських пісень в Києві

Вєрка Сердючка виступила в Києві. Зірку захейтили через виконання російських хітів

Захоплююсь українками: новий "Холостяк" Терен розповів, яку дівчину шукатиме на проекті

Герой 13 сезону шоу "Холостяк" Олександр "Терен" Будько прокоментував свою участь у проекті та розповів, яку дівчину шукатиме