Лайм

Скандальний продюсер розкритикував Тіну Кароль і співачка не стрималася - відповідь вийшла так собі

Скрін коментаря співачки тут же розійшовся соцмережами

Український продюсер Олег Бондарчук, чиє ім'я часто фігурує в скандалах через роботу в Росії, дав інтерв'ю YouTube-проекту "Вечеря з Дороті", в якому розкритикував підхід Тіни Кароль до роботи на шоу "Голос країни", а також оцінив її роботу на сцені. Судячи з усього, співачку це зачепило, вона не стрималася і назвала Бондарчука "виродком".

Олег Бондарчук Фото: YouTube / DOROTYE

За словами продюсера, з Тіною Кароль він не працює вже давно. А причиною цього став конфлікт на шоу "Голос країни", який стався через різні погляди на роботу з учасниками. Як запевнив Бондарчук, на шоу співачка найбільше прагнула перемогти, і нібито не цуралася для цього жодних прийомів.

"У неї купа поганих ідей була. Завдання полягало в одному - перемогти. І для цього всі засоби були хороші, а вони мені не дуже підходили. Наприклад, хлопчик співає пісню про Тараса Петриненка, і вона раптом йому начепила мак - символ 9 травня", - розвів руками Бондарчук. За словами продюсера, відповіддю співачки на питання про мак була фраза "Мені так треба".

"І я зрозумів, що вона таким чином певним людям натякає, щоб вони за нього голосували. Це ж символ, який до пісні не мав відношення", - додав він.

Тіна Кароль на Atlas Weekend 2 021 Фото: Instagram / @tina_karol

Після цього Бондарчук поділився своєю думкою про виступ Тіни Кароль на фестивалі Atlas Weekend 2021 Києві та назвав прийоми артистки неоригінальними. "Там збірна всіх шоу, які я тільки знав і бачив. Це все вже було", - вказав він.

Судячи з усього, слова Бондарчука здалися Тіні Кароль образливими. Співачка не стрималася і прокоментувала їх в одному з фан-пабліків в Instagram. Пізніше автори пабліка виклали скрін коментаря в "сторіз". Він виявився доволі коротким - "виродок".

Скрін коментаря в "сторіз" Фото: Instagram / @dan_tina_kengurush

Доволі скоро скрін з коментарем співачки поширився соцмережами, але коментувати його не стали ні Тіна Кароль, ні Олег Бондарчук.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

У мережі пліткують про розлучення Дженніфер Лопес з Беном Аффлеком: співачка відреагувала

В мережі підозрюють, що Дженніфер Лопес та Бен Аффлек розлучаються - співачка зробила неоднозначну заяву

Електронна черга не діє: Анатолій Анатоліч розповів про невдалу спробу потрапити в ТЦК

Анатолій Анатоліч заявив, що електронні черги в ТЦК не працюють - шоумен поділився своїм досвідом та висновками

Артем Пивоваров відверто висловився про рідного батька, з яким намагався налагодити стосунки

Артем Пивоваров вперше прокоментував тему стосунків з батьком, який пішов із сім'ї - співак намагався налагодити спілкування з ним