Лайм

Після спокусливих фото в корсеті Біллі Айлиш зізналася в "жахливому" ставленні до своєї фігури

Співачці дошкуляють нав'язані стандарти краси

Хоча Біллі Айліш все частіше відмовляється від мішкуватого одягу і показує фігуру в сміливих фотосесіях, її ставлення до власного тіла все ще далеке від повного прийняття. В інтерв'ю The Guardian 19-річна співачка зізналася, що все ще страждає через грубі коментарі та старі комплекси.


Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від BILLIE EILISH (@billieeilish)

"Я бачу в Інтернеті людей, які виглядають так, як я ніколи не виглядала. І я питаю: боже мій, як їм це вдається? Я знаю всі тонкощі цієї індустрії і те, що люди використовують для таких фото. Я дійсно знаю: те, що виглядає реальним, може виявитися підробкою. Тим не менш, мені все ще дуже погано, коли я це бачу. І хоча я дуже впевнена в собі і задоволена своїм життям, я незадоволена своїм тілом", - сказала Біллі.

Співачка зізналася, що негативні думки дошкуляють її навіть на сцені.

"Коли я знаходжуся на сцені, мені доводиться відмежовуватися від уявлень про своє тіло, - каже вона. - Тому що у мене такі жахливі стосунки з тілом, ви не повірите. Мені просто потрібно абстрагуватися... А потім ти отримуєш фотографію папараці, коли ти бігла до дверей і не знала, що тебе знімають, а всі кажуть: "Товста!""


Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від BILLIE EILISH (@billieeilish)

У свій новий альбом Happier Than Ever Біллі Айлиш включила розмовний уривок Not My Responsibility, в якому задається питанням, чому інші вважають її фігуру провокаційною. "Тіло, з яким я народилася, хіба це не те, чого ви хотіли? Якщо я вдягаю те, що зручно, я не жінка. Якщо я скину шари одягу, я повія".


Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від BILLIE EILISH (@billieeilish)

  • Раніше Біллі Айліш зізнавалася, що з дитинства ненавиділа своє тіло, морила себе голодом і навіть пила шкідливі таблетки для схуднення. Ось, що вона розповіла про це непростий період.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Що відомо про Розалі Номбре - учасницю "Холостяка", яку оцифрували для МЗС

Хто така Розалі Номбре, яка стала прототипом цифрової речиці МЗС України Вікторії ШІ

Андрій Бєдняков звернувся до Івлєєвої, яка цинічно похвалилася поїздкою до Маріуполя

Російська блогерка та колишня ведуча "Орла і Решки" Настя Івлєєва з'їздила до окупованого Маріуполя - цинічний вчинок ексколеги прокоментував Андрій Бєдняков

Коли стартує "Євробачення-2024" і які країни виступатимуть у перший день конкурсу

Коли розпочинається "Євробачення-2024" і в якому півфіналі виступатимуть представниці України alyona alyona і Jerry Heil