Лайм

41-річна зірка серіалу "Чужоземка" таємно народила дитину

У Кайтріони Балф і її чоловіка Тоні Макгілла народився син

Зірка серіалу "Чужоземка" Кайтріона Балф вперше стала мамою. 41-річна ірландська акторка поділилася радісною новиною в Instagram і показала фото з крихітною дитячою рукою.

Фото: https://www.instagram.com/caitrionabalfe/

"Я випала з соціуму на якийсь час, тому у мене було трохи часу, щоб насолодитися очікуванням цього маленького чоловічка, - написала Балф. - Ми так вдячні цій маленькій душі за те, що він обрав нас своїми батьками. Я у захваті від нього, і мені вже дуже цікаво, ким він стане, куди піде і що робитиме у великій пригоді свого життя. Зараз він здається таким маленьким і тендітним, і я постійно думаю, яка я вдячна за те, що він народився у мирі та безпеці. У той же час я бачу так багато людей у світі прямо зараз, у яких немає таких же привілеїв та можливостей... хто народжений в умовах голоду або війни і як несправедливо, що не для всіх дітей однакова безпека".

Фото: https://www.instagram.com/caitrionabalfe/

Новонароджений син - перша дитина Балф та її 45-річного чоловіка. Пара одружилася у серпні 2019 року.

"Єдине, що я можу сказати про своє весілля, - це те, що мені вдалося втиснути його у вихідні під час зйомок, - пожартувала вона в інтерв'ю у 2020 році. - Найпрекраснішим у ньому було те, що поряд були дуже близькі родичі і друзі. Я просто хочу бути щасливою в своєму житті. Я хочу залишатися при здоровому глузді. Мені пощастило, що у мене є улюблена робота. Дуже важливо, щоб ваша кар'єра не була вашим єдиним справою. Тому мені пощастило, що я знайшла людину, яка робить мене дуже щасливою".

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Не лише у Єфросиніної і Денисенко: у кого з відомих українок чоловіки служать у ЗСУ

Чимало знаменитих жінок чекають своїх чоловіків з війни. Серед них - Маша Єфросиніна, Наталка Денисенко, Марічка Падалко, Людмила Барбір

Павло Зібров показав мальовничі краєвиди з вершини "Батьківщини-Матері"

Павло Зібров побував на вершині величного монументу Батьківщина-Мати. Він показав красиві краєвиди Києва

Рано чи пізно ми всі воюватимемо: лідер гурту "Друга Ріка" розповів, чи варто мобілізувати артистів

Валерій Харчишин розповів, що думає про мобілізацію артистів. Музикант активно допомагає українській армії