Лайм

У Британії викрали BMW Тома Круза - машину знайшли, та актора чекали сумні новини

Зйомки сьомий "Місії нездійсненної" Том Круз запам'ятає надовго

Том Круз продовжує знімати в британському Бірмінгемі сьому частину шпигунського бойовика "Місія нездійсненна", і пригоди на шляху до фіналу вже досить тривалого періоду зйомок не закінчуються. Цього разу актора обікрали, викравши його автомобіль BMW X7. Як пише BBC, незабаром позашляховик відшукали в одному з районів міста, а от багаж із загальною вартістю 100 тисяч фунтів стерлінгів (3,6 млн гривень) безслідно зник.

Відповідно до джерела, на момент викрадення автомобіль Круза був припаркований біля одного з готелів Бірмінгема. Наскільки відомо, зловмисники скористалися спеціальним сканером, який дозволив скопіювати сигнал безконтактного ключа. На викрадення позашляховика злочинцям знадобилося всього кілька хвилин.

Фото: Instagram / @tomcruise

Пропажу автомобіля виявив охоронець 59-річного актора, він тут же викликав поліцію. Завдяки вбудованій системі відстеження доволі скоро автомобіль вдалося знайти, але зловмисники прихопили із собою всі речі, які сам Круз оцінив у десятки тисяч доларів.

  • Зйомки сьомий "Місії" Том Круз запам'ятає надовго. Читайте також на theLime, як акторові довелося екстрено посадити вертоліт в саду простої англійки. Круз шокував ордину раптовою появою.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Що відомо про Розалі Номбре - учасницю "Холостяка", яку оцифрували для МЗС

Хто така Розалі Номбре, яка стала прототипом цифрової речиці МЗС України Вікторії ШІ

Андрій Бєдняков звернувся до Івлєєвої, яка цинічно похвалилася поїздкою до Маріуполя

Російська блогерка та колишня ведуча "Орла і Решки" Настя Івлєєва з'їздила до окупованого Маріуполя - цинічний вчинок ексколеги прокоментував Андрій Бєдняков

Коли стартує "Євробачення-2024" і які країни виступатимуть у перший день конкурсу

Коли розпочинається "Євробачення-2024" і в якому півфіналі виступатимуть представниці України alyona alyona і Jerry Heil