Лайм

Дивом вижив. Гітарист Judas Priest ледь не помер на сцені через аневризму

Річі Фолкнер розповів про свій дивовижний порятунок

26 вересня Judas Priest відклали американське турне через госпіталізацію гітариста Річі Фолкнера. Через тиждень на офіційному сайті гурту музикант розповів, що дивом вижив після розриву аневризми аорти під час виступу на фестивалі Louder Than Life у Кентуккі.

Річі Фолкнер Фото: https://www.instagram.com/judaspriest/

"Коли я дивлюся кадри з фестивалю, я бачу на своєму обличчі розгубленість і біль, яких зазнав, граючи Painkiller. У той момент моя аорта розірвалася і почала проливати кров у мою грудну порожнину, - повідомив 41-річний Фолкнер. - Знаючи те, що я знаю зараз, я бачу людину, що помирала. Мій лікар назвав це аневризмою і повним розшаруванням аорти. Судячи з того, що мені сказав хірург, люди з цим зазвичай не потрапляють до лікарні живими".

Незважаючи на біль, Фолкнеру вдалося закінчити шоу, після чого його терміново відправили в Центр серця і легенів Радда, який знаходився в 6 км від концертного майданчика. Там йому зробили екстрену операцію на відкритому серці, замінивши 5 частин у його грудях механічними компонентами.

"Тепер я буквально зроблений з металу", - пожартував зірка хеві-металу.

Фолкнер не впевнений, що зміг би вижити, якби шоу тривало довше або кардіологічна лікарня знаходилася далі. Він закликав фанатів пройти обстеження серця, щоб вони могли уникнути його досвіду.

"Це сталося для мене абсолютно несподівано - у мене не було хвороб серця, немає закупорених артерій і тому подібного. У мене навіть немає високого холестерину, але це могло стати моїм кінцем. Якщо можете перевірити себе - зробіть це за мене, будь ласка", - сказав він.

Гурт Judas Priest, сформований у 1969 році, згодом відклала решту турне по США. Річі Фолкнер пообіцяв, що вони відновлять виступи після того, як він одужає.

  • Раніше Мік Джаггер, Кіт Річардс та інші зірки вшанували пам'ять покійного барабанщика Rolling Stones Чарлі Воттса. Учасник культової рок-групи помер у віці 80 років.
  • В кінці липня помер Джої Джордісон - екс-учасник Slipknot і один з найсильніших барабанщиків світу. У 2013 році музикант покинув групу через рідкісну хворобу.

Найцікавіші новини тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Говорять про вас за вашою спиною: які знаки Зодіаку найбільш лицемірні

Астрологи назвали знаки Зодіаку, які є лицемірами та говорять за спиною - у списку опинилися Близнюки, Терези і Скорпіони

Що відомо про Максима Самчика - актора з серіалу "Одна родина", який підкорив серця українців

Що відомо про українського актора Максима Самчика, який зіграв Максима Куца в серіалі "Одна родина"

Дочка Емінема вийшла заміж: дівчина зворушила мережу теплими родинними фото

Хейлі Джейд Скотт вийшла заміж за свого обранця Евана МакКлінтока - який вигляд мали наречені, дк було весілля