Лайм

Стала заручником телефону. alyona alyona вирішила покинути Instagram

Виконавиця незадоволена впливом соцмереж на реальне життя

alyona alyona розповіла про залежність від соцмереж, через яку вирішила частково піти з Instagram. За словами реп-виконавиці, телефон став забирати у неї забагато часу.

"Мені щотижня телефон надсилає повідомлення про те, скільки я в середньому витрачаю екранного часу в день. Останнім часом я перевалила за 5 годин на день. І для мене це дійсно критично, тому що я відчуваю, як моя спина, шия і зір постійно в режимі перегляду телефону, і це не нормально", - написала вона.


View this post on Instagram

Публікація від Альона (@ alyona.alyona.official)

Альона зізналася, що завжди сама відповідала на повідомлення в соцмережах, і дуже часто в кінці дня відчувала себе знесиленою. Крім того, телефон почав заважати її роботі та відпочинку.

"Іноді ловлю себе на думці, що вже втрачаю себе у реальному часі, і будь-яку подію намагаюся трансформувати для своєї аудиторії. Забуваю місця, які бачила закордоном, забуваю суть зустрічі з кимось або якоїсь події саме тому, що постійно зосереджена на тому, щоб дістати телефон і щось зняти", - пояснила артистка.

alyona alyona заявила, що буде з'являтися в Instagram та інших соцмережах рідше, тому що стала "100% заручником екрану телефону".

"Наскільки класно жити в музиці і не відволікатися на постійні попередження", - написала вона.

  • Після масштабного збою Facebook, Instagram і WhatsApp американський професор розповів Апостроф про світову залежність і від соціальних мереж . Він упевнений, що вони не потрібні ні для роботи, ні для життя.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Телеведуча Іванна Онуфрійчук розсекретила незвичайне ім’я свого новонародженого сина

Телеведуча Іванна Онуфрійчук розсекретила ім'я свого новонародженого сина. Знаменитість назвала хлопчика Адамом

Алла Кудлай зізналася, де перебувають її рідні під час війни

Українська співачка Алла Кудлай розповіла про рідних людей, які під час війни живуть за кордоном. Артистка також поділилася талантами невістки та онуків

Народила у 39 і знялася для Playboy: де зараз акторка Вікторія Варлей, яка була учасницею "Холостяка"

Вікторія Варлей вийшла заміж за росіянина та живе у Маямі - акторка народила дитину в 39 років - що відомо про її життя