Лайм

Вагон київського метро перетворили на ТЦ з продуктами та манікюром - все заради боротьби з нелегальною торгівлею

На "відкритті" торгового центру виступила співачка Jerry Heil

У Києві один з вагонів метро перетворили на підземний торговий центр з продуктами, послугами перукаря та манікюрниці - на його "відкритті" виступила співачка Jerry Heil.

Перформанс з ящиками овочів і фруктів, музикою та ведучим Антоном Скуратовим виявився акцією проти нелегальної торгівлі у вагонах і переходах метрополітену - пасажирам нагадали про правила столичної підземки.

Фото: Facebook / @ natalka.makogon

"Концентрат всього, що ми бачимо щодня, слухаючи заклики не жертвувати кошти невідомим особам і не купувати товари у невстановлених місцях, - вказала у Фейсбуці заступник начальника метрополітену Наталія Макогон. - Переконана, що музика має бути в концерт-холах, торгівля в торгових центрах, і всі інші послуги в салонах, магазинах і точно не в метро".

Дивіться також на theLime, як фотограф з Нью-Йорка, відомий під ім'ям Mr. NYC Subway, знімає в міському метро найдивніших пасажирів і перетворює їх на справжніх моделей. Кого тільки немає у підземці "Великого яблука".

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Де зараз Ніно Катамадзе - грузинська співачка, яка планувала переїхати жити в Україну під час війни

Грузинська співачка Ніно Катамадзе, яка рік тому заявляла про плани переїхати до України, заявила, що залишиться в Грузії, щоб продовжувати допомагати українцям

Травесті-діва Монро прокоментувала ставлення до можливої мобілізації після прийняття нового закону

Після ухвалення нового закону про мобілізацію трансгендерна Діва Монро заявила, що готова відвідати ТЦК

Хто виступатиме у першому півфіналі "Євробачення-2024": пісня України та інших країн-учасниць

Коли виступатиме Україна на "Євробаченні-2024" - пісня alyona alyona і Jerry Heil та інших учасників першого півфіналу, що відбудеться 7 травня