Лайм

У Києві померла відома пенсіонерка-модель Олена Вовк

Днем раніше жінку госпіталізували до реанімації

На 74-му році життя померла відома киянка, епатажна пенсіонерка-модель Олена Вовк. Про це у Facebook повідомив учасник гурту ХЗВ і радіоведучий Альберт Цукренко. "Не стало Олени Вовк, найнезвичайнішої пенсіонерки Києва", - написав він.

Причини смерті жінки не уточнюються, проте відомо, що днем раніше, 15 жовтня, знайомі моделі повідомляли про її термінову госпіталізацію до реанімації та просили про допомогу. У коментарях до постів згадується, що Вовк так і не оговталася після нещодавно перенесеного інсульту.

Олена Вовк Фото: Instagram / @ elena.volk2019

Олена Вовк була гостею епатажних міських вечірок, зіркою TikTok з тисячами підписників, а також цивільною дружиною 28-річного музиканта Беспалова. У свої 73 жінка прославилася завидно активним життям як онлайн, так і поза соцмережами.

Фото: Instagram / @ elena.volk2019

"Я активна, мене не можна закрити вдома, - зазначала Олена в нещодавньому інтерв'ю для Новини.Live. - Я ніяка не бабуся, мене на лавку біля під'їзду не посадиш. З травня я щодня на пляжах - танцюю під будь-яку музику, фотографуюся, даю інтерв'ю".

  • Раніше на у віці 95 років померла акторка Дороті Стіл, яка зіграла у фільмі "Чорна пантера" старійшину Племені торговців та члена Вакандської ради племен. Роль у сазі Marvel стала дебютом Стіл у повнометражному кіно.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Де зараз Ніно Катамадзе - грузинська співачка, яка планувала переїхати жити в Україну під час війни

Грузинська співачка Ніно Катамадзе, яка рік тому заявляла про плани переїхати до України, заявила, що залишиться в Грузії, щоб продовжувати допомагати українцям

Травесті-діва Монро прокоментувала ставлення до можливої мобілізації після прийняття нового закону

Після ухвалення нового закону про мобілізацію трансгендерна Діва Монро заявила, що готова відвідати ТЦК

Хто виступатиме у першому півфіналі "Євробачення-2024": пісня України та інших країн-учасниць

Коли виступатиме Україна на "Євробаченні-2024" - пісня alyona alyona і Jerry Heil та інших учасників першого півфіналу, що відбудеться 7 травня