Лайм

Сергій Міхалок пояснив, чому вдарив глядача на концерті у Полтаві

Співак записав відеозвернення

Сергій Міхалок прокоментував інцидент на концерті у Полтаві, коли він вдарив головою глядача. Соліст гурту Brutto записав відеозвернення, яке, за його словами, адресоване виключно фанатам, а не широкому загалу, лідерам думок чи правоохоронцям.

У чотирихвилинному ролику співак каже, що сам запросив чоловіка на ім'я Юрій на сцену. Міхалок побачив, що в першому ряду сидить "пара пацанів, які явно підлили сливу", які "імітували, що вони занудьгували". Один з них мав гітару, і артист викликав його на музичну дуель.

Фото: instagram.com/brutto_nostra

"Коли він вийшов на сцену, я зрозумів, що він зовсім ніякий, - каже Міхалок. - Я йому сказав на вухо, щоб він спочатку зіграв, а потім я. Він починає матюкатися, на сцені мій син, купа апаратури. Охоронці стоять. Я ж типу сказав "Я сам розберуся". Ну я щось починаю говорити, розумію, що він щось хамить, матюкається. Я теж вмію матюкатися - людина імпульсивна".

"Ну, загалом, він хаманув, щось зухвале сказав. Я думаю: моє робоче місце, люди дивляться, ми - Brutto Nostra, я - Михалок. Ну як би імідж дозволяє. Fight і все таке інше. Так, тихо його баданув. Він більше навіть не від удару [упав]", - додав музикант.

Співак зазначив, що не надав цьому конфліктові значення, оскільки Юра продовжив слухати концерт і жодних претензій не висував. "Він сидів у залі, я потім з ним розмовляв. Сказав: "Прийшов пісню показати, просто перепив і т.д...". Ось і все, що там було" - підсумував Михалок.

  • Раніше в поліції заявили, що якщо провина Сергія Міхалка буде доведена, то йому загрожує штраф у розмірі 8500 тис. гривень або позбавлення волі на строк до п'яти років.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також