Лайм

Стало відомо, як бойові набої могли потрапити до зброї, з якої Алек Болвін застрелив операторку

Напередодні трагедії члени знімальної групи стріляли по пивних банках

Члени знімальної групи фільму "Іржа" використовували зброю з бойовими патронами за кілька годин до того, як Алек Болдвін випадково застрелив кінооператорку Галину Хатчінс.

Інсайдер на знімальному майданчику розповів журналу The Wrap, що люди стріляли по пивних банках, і один із використаних револьверів потрапив до рук Болдвіна. Не знаючи про те, що кольт заряджений бойовими патронами, актор здійснив постріл, який убив Хатчінс і поранив режисера Джоела Соузу, пише CNN.

Ранчо Bonanza Creek, на якому трапився смертельний інцидент Фото: CNN

"Є така розвага, яке називається "плінк": люди виходять у поле і стріляють по пивних банках. Це бойові патрони. Ми дізналися, що це відбувалося вранці того дня, коли Галину Хатчінс було вбито, - сказала Шерон Ваксман, генеральний директор The Wrap - Плінк - звичайна справа, коли під час зйомок буває затримка".

У відповідь на це твердження продюсери "Іржі" заявили, що не отримували жодних офіційних скарг на безпеку зброї на знімальному майданчику, але проводять внутрішню перевірку та співпрацюють зі слідством.

Джоел Соуза, якого Болдвін поранив у плече, сказав слідчим, що постріл пролунав, коли актор тренувався витягувати зброю з кобури та направив її в об'єктив камери. Він також підтвердив, що чув на знімальному майданчику термін "охолощена зброя", який означає, що револьвер мав бути безпечним.

Жодних звинувачень у справі поки пред'явлено не було. Офіс шерифа округу Санта-Фе обіцяє розкрити нові подробиці на прес-конференції у середу.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Агресивно і динамічно розвивається: Валерій Харчишин вперше розповів про невиліковну хворобу сина

Лідер гурту "Друга Ріка" Валерій Харчишин назвав діагноз середнього сина та симптоми невиліковної хвороби

Будувалися понад 20 років: Джамала висловилася про дім батьків у Криму, який відібрали окупанти

Українська співачка Джамала висловилася про втрату батьківського будинку в окупованому Криму, який відібрали росіяни

Не бачу нічого кримінального: Каменських пояснила, чому продовжує співати російською

Відома українська співачка Настя Каменських не соромиться, що продовжує виконувати свої пісні російською мовою за кордоном